Bedrijfsstropdassen

De bedrijfsstropdassen zijn direct leverbaar. We hebben rond de zestig verschillende soorten stropdassen ongeveer dertig bedrijfsstropdassen in voorraad. Hierdoor kunnen we altijd en snel uw bestelling versturen. Alle stropdassen op deze pagina hebben een minimale voorraad van tien.

Bij een bestelling vanaf veertig stropdassen maken we het design op maat! U kunt kiezen uit het formaat van de das: normaal, slank, XXL of geef uw eigen voorkeur. Nadat we gezamenlijk het design en het aantal stropdassen vastgesteld hebben, bedraagt de levertijd ongeveer zeven weken. Een aanbetaling van 50% is bij de opdrachtbevestiging verplicht.

Bedrijfsstropdas uit zijde

Bedrijfsstropdas uit zijde

l De bedrijfsstropdassen uit zijde zijn niet duur en altijd voorradig. Speciale bedrijfsstropdassen, met alle wensen, met of zonder logo zijn mogelijk bij een afname van honderd stropdassen of meer.

Microfiber stropdassen

Microfiber stropdassen

l Bedrijfsstropdassen van microfiber zijn uiterst slijtvast en ideaal voor veel vuldig gebruik. Microfiber stropdassen hebben we in grote aantallen voor een prijs per stuk vanaf €4,90 (Exclusief BTW).

Zakelijke vlinderstrikken

Zakelijke vlinderstrikken

l Vlinderstrikken in uw bedrijfskleur zijn altijd op voorraad.