Kleding is niet alleen van invloed op de manier hoe we bij anderen overkomen. Ze verandert ook onze manier van denken, ons handelen en de wijze om ons aan te passen aan onze medemens. En juist daarmee kan ze onze carrière een nieuwe impuls geven.
  Verder lezen»

Klicks:  710

Kerstmis. Het feest van de liefde. Het feest van cadeaus en lekker eten. Het feest van bezinning. En dus tijd om weer wat tot rust te komen.  Verder lezen»

Klicks:  1763

Pochettes zijn weer in de mode. De voorheen vaak aangeduid als ?ouderwetse gentleman-doekjes? sieren vandaag de dag weer menige borstzak.
  Verder lezen»

Klicks:  2307

De sjaal is helemaal terug in de mode. Welke soorten stropdassen zijn er en wanneer draag ??je het beste een stropdassjaal?  Verder lezen»

Klicks:  2854

Hoe zit het met de "vrouwenstropdas". Wij beantwoorden vragen, onder meer bij wat voor soort stropdas die het beste past.
  Verder lezen»

Klicks:  2928

Het resultaat van onze enquête? Stropdasdragers leven gezonder! Zoals Cicero, die een stropdas gebruikte om zijn stem en zijn hals te sparen, lijkt ook nu de stropdas een middel te zijn om iets te doen aan uw gezondheid!  Verder lezen»

Klicks:  838

Krawatten-Ties heeft nieuwe zijden sjaals in het assortiment - voor een bijzonder scherpe prijs van 14,90 ?.
  Verder lezen»

Klicks:  802

Wij hebben de vrijetijdsbesteding van stropdasdragers onderzocht - en komen tot de conclusie dat dit alles behalve sporthaters zijn!
Eigenlijk wordt stropdasdragers verweten dat ze weinig aan lichaamsbeweging doen.
  Verder lezen»

Klicks:  996

De site Krawatten-Ties heeft intussen een breed scala van zijden sjaals en stropdassen. Daarom gaat dit blog artikel over het thema "sjaals".
  Verder lezen»

Klicks:  1112

De Preppy Style is een beweging uit de Verenigde Staten. De levensstijl van een preppie draait om sport, muziek en feesten - maar ze doen alles met stijl en klasse!  Verder lezen»

Klicks:  1329

De juiste keuze schoen wordt verwaarloosd door velen, hoewel schoenen tot de belangrijkste onderdelen behoren wat betreft een stijlvolle herenkleding.  Verder lezen»

Klicks:  850

Dress codes zijn niet meer wat ze ooit zijn geweest.  Verder lezen»

Klicks:  1432

Vrijwel geen enkel kledingstuk heeft zulk een lange weg afgelegd als het overhemd.  Verder lezen»

Klicks:  2953

Binnenkort is het zover, de voetbalfans kunnen niet wachten: het Europese kampioenschap 2012 in Polen en Oekraïne staat voor de deur - op 8 Juni is het zover!  Verder lezen»

Klicks:  1115

Onderweg passend gekleed te zijn is al een wetenschap voor zich. Maar erbij op reis precies zo verzorgd over te komen, als of men net uit de inheemse douche komt, is een kunst ? pleidooi voor de toilettas.  Verder lezen»

Klicks:  1259

Stropdas-mode.nl zal u adviseren over hoe zorg te dragen voor een van de belangrijkste onderdelen uit uw garderobe - dat is uw schoeisel.  Verder lezen»

Klicks:  1172

De stropdasvlinders zijn verre van achterhaald.  Verder lezen»

Klicks:  1820

Alles wat je nodig hebt om het juiste overhemd te kiezen kunt u lezen op deze blog ..  Verder lezen»

Klicks:  880

Wat betekent ´netjes verschijnen´ eigenlijk, laat een nette indruk achter? Is het de kleding? Is het de buitenkant? Is het het totaalbeeld, dat de man moet sieren?  Verder lezen»

Klicks:  667

De trends op de mannenmode show 2011 zijn meer ingetogen maar sommige worden als een beetje schokkend omschreven. In vergelijking met trends in de mannenmode is de situatie van de vrouwelijke mode beter te noemen.  Verder lezen»

Klicks:  1080

Vele mannen vinden het maar niks als ze een stropdas kado krijgen met Kerst da?s een ding wat zeker is. Maar waarom eigenlijk? Is het een te gemakkelijk kado of heeft vrouwlief gewoonweg de verkeerde kleur uitgekozen?  Verder lezen»

Klicks:  844

Weinig speelruimte in hun eigen modieuze rebellie heeft meniggeen!
Men moet niet teveel opvallen - kleine verschillen is hier de stelregel.
  Verder lezen»

Klicks:  826

Kwaliteit heeft een prijs. Wie houdt van kostbare, dure kleding en sieraden kan ook in een val lopen en kan behoorlijk opzichtig zijn in plaats van elegant over te komen.
Soms is dit een miniem verschil.
  Verder lezen»

Klicks:  1013

Men zou denken dat de tijd voorbij zou zijn als kleren die je draagt onderdeel uit gaan maken van politieke debatten. Maar verre van dat: het Duitse parlement hecht groot belang aan stropdassen - en aan de grenzen van andersdenkenden.  Verder lezen»

Klicks:  729

Er zijn twee belangrijke stijlen in de mannenmode. De Britse en de meer prominente discrete Italiaanse stijl. Wij hebben ze voor u belicht in meer detail ..  Verder lezen»

Klicks:  1414

We zullen eens te meer het beste advies geven.
Wat u moet niet dragen om uw nek.
  Verder lezen»

Klicks:  1643

Het vervolg op de eerste blogartikel over het vermijden van fouten in de keuze van een stropdas.  Verder lezen»

Klicks:  839

Vaak houdt een goede garderobe in om niet teveel uibundigheid te tonen maar juist het overbodige weg te laten en zich op het noodzakelijke te concentreren.  Verder lezen»

Klicks:  747

Vandaag wijden wij ons aan het thema "Frack". Dit omvat het overhemd, vest en jas, en... natuurlijk, de echte meestervlinderstrik, evenals het bijpassende pochet.  Verder lezen»

Klicks:  980


De smoking is het "kleine broertje" van het nette pak en is heeft bij vele gelegenheden zelfs de voorkeur. Dus wat is er zo speciaal aan een smoking en wat zegt de dress code over de smoking?
  Verder lezen»

Klicks:  1831

De meest formele versie van een mannenpak - de cut, of zelfs cutaway coat (Jacquet) genoemd. We gaan het uitvoerig daarover hebben.  Verder lezen»

Klicks:  1096

De Stropdassen met een design dus de das met een of meerdere motieven worden vaak als grap bedoeld. Maar ze bestaan wel degelijk de totaal ongeschikte stropdassen niet bedoeld voor op het werk en ook zij verdienen een plek in de wereld van de stropdassen.  Verder lezen»

Klicks:  1293

U moet het combineren met de rest van de kleding. Natuurlijk zijn er een aantal duidelijke richtlijnen voor wanneer u beter geen bretels kunt gebruiken.  Verder lezen»

Klicks:  2475

We vertellen u wat de laatste ontwikkelingen zijn in de stropdas mode wereld. De trends in de mannenmode en in de algemene avond garderobe.  Verder lezen»

Klicks:  5474

Er is een mogelijkheid om uw stropdas te behoeden voor vlekken bij het eten. Een paar handige tips om de stropdas te beschermen en genante situaties te voorkomen. We geven u tips bij "De stropdas bij het eten".  Verder lezen»

Klicks:  2758