Top 10, stropdas bestsellers

Op deze pagina staat de actuele top 10 best verkochte stropdassen.

 

 

Actuele TOP 10 stropdassen

 

1. plaats

Zijden stropdas met rode en witte strepen  Zijden stropdas met rode en witte strepen

Een moderne stropdas voor de moderne man. Deze rood wit gestreepte stropdas past bij vrijwel iedere gelegenheid. De stof van deze stropdas is van 5-voudig gedraaide zijden garen geweven en handmatig tot een eindproduct verwerkt. De stropdas is makkelijk in gebruik. Door de elastische voering is de das makkelijk te ontknopen. Door deze voering ontstaan er niet snel vouwen. De vouwen die wel ontstaan zijn eenvoudig weg te strijken. Produkten van Parsley staan garant voor eerste klas afwerking in de stropdasmode. Bij de verwerking van de stropdas worden alleen Kwalitatieve zijde gebruikt. Tot slot de afmetingen: De stropdas is 148 cm lang en 8,5 cm breed.

 
19
90
 

2. plaats

Zijden stropdas lichtblauw  Zijden stropdas lichtblauw
Deze elegante stropdas past bij alle feestelijke gelegenheden. De mooie stropdas is van pure, glanzende zijde geweven. Alle delen van de stropdas worden in een hoek van 45 graden gesneden. Hierdoor wordt de stropdas elastisch en glad en zal deze zich niet draaien tijdens het dragen. De stropdas heeft een speciale voering, deze is van een elastische stof gemaakt. De das laat zich hierdoor makkelijk ontknopen en vouwen zijn makkelijk glad te strijken. Het ontwerp is van Parsley. De Maten van deze chice stropdas: Lengte 147 cm, breedte 9 cm.
 
19
50
 

3. plaats

Zwarte stropdas, roze strepen  Zwarte stropdas, roze strepen

Smalle strepen in paars en roze op een zwarte achtergrond, een stropdas dat past op een zwart, maar ook op een wit overhemd. De stof van deze stropdas is geweven van microfiber en verwerkt met de hand. Door de goede voering van de stropdas zijn de vouwen na het dragen snel verdwenen. Het ontwerp van de stropdas is van Puccini. De maten: Deze stropdas is 148cm lang en dus ongeveer 3 cm langer dan normaal, dus je kunt een dubbele knoop maken. In de breedte 8,5cm. Volgens de algemene trend van smallere stropdassen.

 
14
90
 

4. plaats

Brede rode strepen  Brede rode strepen

Deze stropdas heeft brede rode en fijne witte strepen. De zijden stropdas is met de hand gemaakt. Door de elastische voering worden vouwen na het knopen eenvoudig weer glad gestreken. De stropdas is een ontwerp van Parsley en daarmee een garantie voor het gebruik van eerste klas materialen en een perfect handvervaardigd eindprodukt. De afmetingen van de stropdas zijn: 148 cm und 8,5 cm.

 
19
50
 

5. plaats

Stropdas Verona rood grijs  Stropdas Verona rood grijs
Van de elegante Italiaanse serie \"Verona\" laat deze stropdas zien dat het tijdloos is door dit klassieke ontwerp. Rood en zilver zijn de spannende wisselwerkings kleuren wat het maakt tot een zeer exclusief iets. Handgemaakt van pure zijde is de das 148 cm lang en 9 cm breed.
 
24
50
 

6. plaats

Herenstropdas rose gestreept  Herenstropdas rose gestreept
Een roze herenstropdas met fijne strepen dat goed staat op een wit overhemd. Alle delen van de stropdas worden in een hoek van 45 graden gesneden. Hierdoor wordt de stropdas elastisch, glad en zal deze zich niet draaien tijdens het dragen. De voering is van een elastisch materiaal gemaakt, hiermee is de Deze stropdas is van pure zijde vervaardigd, gesneden en genaaid met de hand. Vouwen worden snel glad gestreken door de goede voering in de stropdas Het design is van Parsley@. De afmetingen van de stropdas zijn: 147 cm en 9 cm. vol, stevig en ideaal voor veelvuldig gebruik. Vouwen zijn snel glad gestreken. Het design van de Deze stropdas is van pure zijde vervaardigd, gesneden en genaaid met de hand. Vouwen worden snel glad gestreken door de goede voering in de stropdas Het design is van Parsley@. De Maten: Lengte 148 cm, breedte 8,5 cm.
 
24
50
 

7. plaats

Stropdas rood  Stropdas rood
Eenvoudig, maar zeer elegante jacquard stropdas in het rood, pure zijde, lengte 147cm, breedte 9cm.
 
19
90
 

8. plaats

Stropdas blauw  Stropdas blauw
Subtiele kleuren op deze heldere blauwe stropdas met een elegante jacquard streep structuur, zuivere zijde, lengte 148 cm, breedte 9cm.
 
9
95
 

9. plaats

Stropdas wit blauw  Stropdas wit blauw
Stropdasstoffen, voering en vulling, worden in een hoek van 45 graden gesneden.De stropdas wordt hierdoor elastisch en aangenaam om te dragen.De stropdas wordt met de hand gesneden en genaaid. De stropdas voelt zacht en vol aan door onder andere de elastische voering.Ook laat de das zich makkelijk knopen en ontknopen.Na het dragen springt de stropdas weer terug in zijn oorspronkelijke vorm. De stropdas is van Paisley ontworpen. In de lengte meet de stropdas 148 cm, in de breedte 8,5 cm.
 
19
90
 

10. plaats

Stropdas blauw rood goud  Stropdas blauw rood goud
Deze stropdas maakt deel uit van de "Bristol"-reeks van Parsley en overtuigd door hun traditionele weefwijze. Een echte Engelse klassieker met de beproefde combinatie van brede strepen in de kleuren blauw en bordeauxrood. Een fijne gele streep tussen de bredere strepen minimaliseert het contrast tussen de kleuren en deze stropdas heeft een zeer koninklijke uitstraling. De stropdas is gemaakt van exclusieve zijde en heeft een matte afwerking. Lengte ca. 148cm lengte, breedte 9cm ca..
 
24
90