Top 10, stropdas bestseller

Op deze pagina staat de actuele top 10 best verkochte stropdassen.

 

 

Actuele TOP 10 stropdassen

 

1.

Zijden stropdas met rode en witte strepen  Zijden stropdas met rode en witte strepen

Een moderne stropdas voor de moderne man. Deze rood wit gestreepte stropdas past bij vrijwel iedere gelegenheid. De stof van deze stropdas is van 5-voudig gedraaide zijden garen geweven en handmatig tot een eindproduct verwerkt. De stropdas is makkelijk in gebruik. Door de elastische voering is de das makkelijk te ontknopen. Door deze voering ontstaan er niet snel vouwen. De vouwen die wel ontstaan zijn eenvoudig weg te strijken. Produkten van Parsley staan garant voor eerste klas afwerking in de stropdasmode. Bij de verwerking van de stropdas worden alleen Kwalitatieve zijde gebruikt. Tot slot de afmetingen: De stropdas is 148 cm lang en 8,5 cm breed.

 
19
90
 

2.

Zijden stropdas lichtblauw  Zijden stropdas lichtblauw
Deze elegante stropdas past bij alle feestelijke gelegenheden. De mooie stropdas is van pure, glanzende zijde geweven. Alle delen van de stropdas worden in een hoek van 45 graden gesneden. Hierdoor wordt de stropdas elastisch en glad en zal deze zich niet draaien tijdens het dragen. De stropdas heeft een speciale voering, deze is van een elastische stof gemaakt. De das laat zich hierdoor makkelijk ontknopen en vouwen zijn makkelijk glad te strijken. Het ontwerp is van Parsley. De Maten van deze chice stropdas: Lengte 147 cm, breedte 9 cm.
 
19
50
 

3.

Zwarte stropdas, roze strepen  Zwarte stropdas, roze strepen

Smalle strepen in paars en roze op een zwarte achtergrond, een stropdas dat past op een zwart, maar ook op een wit overhemd. De stof van deze stropdas is geweven van microfiber en verwerkt met de hand. Door de goede voering van de stropdas zijn de vouwen na het dragen snel verdwenen. Het ontwerp van de stropdas is van Puccini. De maten: Deze stropdas is 148cm lang en dus ongeveer 3 cm langer dan normaal, dus je kunt een dubbele knoop maken. In de breedte 8,5cm. Volgens de algemene trend van smallere stropdassen.

 
14
90
 

4.

Brede rode strepen  Brede rode strepen

Deze stropdas heeft brede rode en fijne witte strepen. De zijden stropdas is met de hand gemaakt. Door de elastische voering worden vouwen na het knopen eenvoudig weer glad gestreken. De stropdas is een ontwerp van Parsley en daarmee een garantie voor het gebruik van eerste klas materialen en een perfect handvervaardigd eindprodukt. De afmetingen van de stropdas zijn: 148 cm und 8,5 cm.

 
19
50
 

5.

Stropdas Verona rood grijs  Stropdas Verona rood grijs
Van de elegante Italiaanse serie \"Verona\" laat deze stropdas zien dat het tijdloos is door dit klassieke ontwerp. Rood en zilver zijn de spannende wisselwerkings kleuren wat het maakt tot een zeer exclusief iets. Handgemaakt van pure zijde is de das 148 cm lang en 9 cm breed.
 
24
50