Blauwe pochetten

Mooie pochetten in verschillende tinten blauw

Blauw straalt altijd een zekere harmonie en rust uit - daarom is het een van de populairste kleuren in de modewereld. Hoe donkerder de blauwtint, hoe eleganter hij lijkt, hoe lichter het blauw, hoe frisser en opener de drager lijkt. Daarom hebben we meer dan 100 verschillende blauwe pochetten in voorraad - zodat er voor elke gelegenheid een passend pochet is.

Laten zien 1-48 van 176 Artikelen

Hoe combineer je de blauwe pochet in stijl

Hetzij bij een klassieke zakelijke outfit in combinatie met rode of donkerblauwe tinten voor elegante avondevenementen: Blauw is een van de populairste kleuren in de modewereld en is gemakkelijk te combineren. Daarom vind je bij Krawatten.com een grote selectie blauwe stropdassen, blauwe vlinderdassen en bijpassende pochetten. Maar ook als u geen lange of gekruiste das wilt dragen, kunt u uw look opwaarderen met een blauw pochet. Bijvoorbeeld met een marineblauwe pochette met een ankerpatroon voor een zomerse casual look.

In principe moet je er gewoon voor zorgen dat de blauwtinten in je garderobe niet met elkaar botsen of dat het te donker/te schreeuwerig is. Voor de rest zijn er nauwelijks modebeperkingen. Met een klassiek pak, met jeans en een jasje of met een losse tweedlook - voor elke smaak is er de juiste blauwtint. Als u ooit hulp nodig hebt met de combinatie, kunt u contact met ons opnemen - wij zullen u graag adviseren.