De psychologische betekenis van donkerblauw

Ook van donkerblauw gaat een rustgevende werking uit. Hoe lichter het blauw, des te frisser en jonger het oogt. Donkerdere blauwtinten worden gezien als rijper en traditioneler. Een andere associatie met blauw is loyaliteit. Daarom kunnen wij een nachtblauw pak in ieder geval aanbevelen voor een sollicitatiegesprek.

Donkerblauwe stropdassen

De klassieke, professionele stropdas

Ons assortiment bevat uiteraard ook donkerblauwe stropdassen in de uitvoeringen effen, gestreept en donkerblauw met paisleys. De donkerblauwe stropdas bij een grijs of donkerblauw pak is de klassieke combinatie in het bedrijfsleven.

Laten zien 1-48 van 427 Artikelen

Kleurvarianten van donkerblauw

Blauw is duidelijk de lievelingskleur van mannen. Naar schatting is het zelfs de lievelingskleur van wel 70% van alle mannen. Wij hebben ons assortiment blauwe stropdassen onderverdeeld in drie categorie�n: lichtblauwe stropdassen, middelblauwe stropdassen en donkerblauwe stropdassen. Alle stropdassen die hier zijn afgebeeld, zijn op voorraad en kunnen direct worden verzonden.

Hierboven ziet u ons assortiment donkerblauwe en nachtblauwe stropdassen in ieder design dat men zich voor een stropdas wensen kan – de traditionele effen das, de das met stippen of dessins, de blauwe paisleydas of de gestreepte, blauwe das. Alle stropdassen die hier zijn afgebeeld, hebben een normale lengte. Voor de langere man, die een extra lange stropdas nodig heeft, hebben wij de rubriek XXL stropdassen – hier vindt u vast en zeker snel wat u zoekt.

De donkerblauwe stropdas afstemmen op pak, overhemd en seizoen

De donkerblauwe stropdas geldt als de meest conventionele van alle blauwe stropdassen. Hij kan worden gecombineerd met vrijwel ieder pak en overhemd. stropdassen.net raadt u echter aan de donkerblauwe stropdas eerder bij uw avondgarderobe te dragen dan naar kantoor. In de lente of zomer is een donkerblauwe stropdas ook heel geschikt om buiten te dragen.