Filteren op

Stropdas-Mode.nl heeft een beoordeling van 5 uit 5 op eKomi gebaseerd op 4 beoordelingen.

Groene & turquoise pochetten

Pochetten in veel verschillende tinten groen

Of je nu houdt van pasteltinten als mint- en limegroen of van krachtige kleuren als turkoois, appelgroen, petrol- of dennengroen - bij Krawatten.com vind je pochetten in veel verschillende groen- en blauwgroene tinten. U vindt de bijpassende stropdassen of vlinderdassen direct bij het product.

Laten zien 1-48 van 67 Artikelen

De groene pochette goed combineren

Groen staat voor hoop, levensvreugde en een nieuw begin - en heeft dus een zeer positief effect. Als het groen echter te fel/toxisch is, kan het snel met iets negatiefs worden geassocieerd. Daarom is het belangrijk om het groene pochet juist te combineren en te harmoniseren. De contrasten mogen niet te sterk zijn - in het geval van lichte tinten moet het pak ook iets lichter zijn (een mooie combinatie is bijvoorbeeld mogelijk met een grijs pak).  Donkergroene en petrolkleurige pochetten kunnen ook worden gedragen bij donkere pakken - bv. donkerblauw tot antraciet. Hier moet het algemene concept niet te somber zijn.

Natuurlijk is het altijd belangrijk om een pochet te kiezen die bij de das past. Als u geen lange das draagt, moet u de kleur van de das afstemmen op die van het overhemd - u kunt ze daarvoor het beste over elkaar leggen. Zo kunt u meteen zien of de kleuren bij elkaar passen of niet.