Filteren op

Prijs
Prijs
  • -

Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters
Stropdas-Mode.nl heeft een beoordeling van 5 uit 5 op eKomi gebaseerd op 4 beoordelingen.

Het dragen van een vlinderdas is nooit een kwestie van mode geweest. Aanhangers ervan gebruiken het om aan te geven dat ze alle onzekerheden achter zich hebben gelaten," schreef Alan Flusser in 1996 in "Style and the Man". Nog steeds onmisbaar in avondkleding en geschikt om dagelijks te dragen met een pak en getuige van een zelfverzekerd modestatement.

Onze winkel heeft ongeveer 400 verschillende stijlen van kant-en-klare vlinderdassen en 250 van kruisdassen die bij elk kostuum of colbert passen. Wij hebben de juiste vlinderdas voor elke stijl en elke gebeurtenis. 

Groen & Turquoise Vlinderdassen

Mint, turkoois, petrol en groen

Groen staat voor frisheid, een nieuw begin en de donkere tinten van groen stralen een zekere rust en evenwicht uit - waardoor de groene vlinderdas in zijn verschillende tinten niet alleen een blikvanger aan de kraag is, maar ook een accessoire waarvan je het effect doelgericht kunt spelen.

Laten zien 1-48 van 52 Artikelen

Mint, turkoois en petrol - dit is hoe de kleuren werken

Groen in zijn verschillende gradaties straalt positieve emoties en harmonie uit - net als blauw. Een mengsel van deze twee kleuren wordt aangetroffen in turkoois, mint en petrol en vanwege de vriendelijke uitstraling is het niet verwonderlijk dat deze kleuren steeds populairder worden. Vooral in de lente en de zomer kun je schitteren met frisse kleuren, zoals de mintgroene vlinderdas of de kruisstrik in turkoois. Voor de koudere maanden of voor elegantere gelegenheden raden wij de herenstrik in petrol aan, omdat deze iets meer elegantie en rust uitstraalt.