Eisblaue Baumwoll-Krawatte mit floralem Print

Ijsblauwe katoenen stropdas met bloemenprint

Talavera stijl stropdas van Cantucci

€ 9,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -

Een frisse en heldere stropdas die de ander een positief gevoel geeft: Deze katoenen stropdas van het label Cantucci is zeer geschikt om de dagen vriendelijker te maken.
De vrij klassieke bloemenprint is gebaseerd op de "Talavera"-stijl. Dit zijn de historische keramische schilderijen in Mexico, die al meer dan 500 jaar met de hand worden gemaakt en die verschillende muren van het huis versieren.
Omdat het ontwerp terug te voeren is op klassiek vakmanschap, kan de das ook als klassiek overhemd een goed figuur slaan. Ze ziet er echter bijzonder ontspannen uit met een casual linnen overhemd of zelfs met een jeans of polo. Met de 7cm brede stropdas zijn er bijna geen grenzen aan de creativiteit.
Maar niet alleen het design - ook de kwaliteit overtuigt met dit bindmiddel. De stropdas is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen met een kleurrijke print en is met de hand gemaakt. De maatvaste inleg en het katoenmateriaal zorgen voor een altijd losse pasvorm en voorkomen overmatige kreukelvorming. De lengte van de das is 148 cm. De bijzonder dichte voering van deze uitstekende zakelijke stropdas zorgt voor minimale slijtage en maximaal draagcomfort.

Producteigenschappen:
Lengte: 148cm
Breedte: 7cm
Materiaal: 100% katoen met opdruk
Kleur: lichtblauw, wit

Hoeveelheid
Niet op voorraad

 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

CS7092

Productinformatie

BreedteNormaal
Smalle
KleurLichtblauw
MonstersPaisleys / Motieven
MateriaalWol / Katoen / Linnen
MerkCantucci
VariantSmalle stropdas
Standaard stropdas

Misschien vindt u ook leuk

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)