Baumwoll-Herrenkrawatte mit floralem Dessin

Katoenen herenstas met bloemenmotief voor mannen

Rood-nachtblauwe stropdas met Talavera stijl

€ 7,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -

De absolute blikvanger voor linnen overhemden: de rood/donkerblauwe, bloemige Kravatte uit de Talavera collectie van Cantucci is een must-have voor individualisten en creatieve mensen. Door de artistieke toets van de stropdas en de smalle breedte van slechts 7 cm is de stropdas ideaal voor informele ontmoetingen.
. Maar ook voorstanders van conservatieve mannenmode komen aan hun trekken. Het ontwerp is gebaseerd op de traditionele keramische kunstwerken uit Mexico. Al meer dan 500 jaar worden er tegels, vazen of hele huismuren in de "Talavera"-stijl gedecoreerd. Kleurrijk, gevarieerd en individueel - dat is waar de schilderijen uit Mexico voor staan en dat is duidelijk terug te vinden in de Kravatten-collectie.
. Maar de stropdas is niet alleen qua design overtuigend. Ook op het gebied van kwaliteit is het Cantucci-label altijd een stapje voor op het gebied van kwaliteit. Het fijne katoen is met de hand bewerkt en de vormvaste inleg zorgt voor een zo min mogelijk rimpelvorming en optimale bindingskracht. De 148 cm lange Kravatte is daarom een must in elke kast.

Producteigenschappen:
Lengte: 148cm
Breedte: 7cm
Materiaal: 100% katoen met opdruk
Kleur: Middenrood, Nachtblauw

Hoeveelheid
Niet op voorraad

 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

CS7094

Productinformatie

BreedteNormaal
Smalle
KleurRood
MonstersPaisleys / Motieven
MateriaalWol / Katoen / Linnen
MerkCantucci
VariantSmalle stropdas
Standaard stropdas

Misschien vindt u ook leuk

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)