Filteren op

Prijs
Prijs
 • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

Ook zijn deze korte stropdassen geschikt voor dames, bijvoorbeeld op een beurs of vergelijkbare evenementen. Het kan een frisse, wat bijzondere look voor uw medewerksters zijn. Het hoeft niet altijd de standaardsjaal te zijn. Wilt u het toch wat formeler? Dan raden wij u onze originele damesstropdas met een geheel eigen design aan. Bij onze meeste business-stropdassen voor heren vindt u bij ons de bijpassende damesstropdas.

Stropdassen voor kinderen en vrouwen

Korte, kleine stropdassen – stropdas voor de zoon

Onze kinderstropdassen zijn geschikt voor kinderen van 140 tot 160cm lang. De stropdassen voor kinderen zijn geschikt voor trouwerijen en andere festiviteiten. Onze kinderstropdassen zijn 120cm lang en 6cm breed.

Deze kleine stropdassen worden ook door bedrijven gekocht voor hun vrouwelijke medewerkers. Deze worden gedragen op de werkvloer, beurzen en andere events. Een vrouw met stropdas ziet er goed en modieus uit. Van veel bedrijfstropdassen voor der heren staan hieronder de passende voor de vrouwen.

Laten zien 1-48 van 268 Artikelen

Modieuze accessoires voor jongens

De kinderstropdassen in ons assortiment zijn 120 cm lang, 6 cm breed en zeker niet duur. Niets weerhoudt u er dus van ze te kopen, ook al gebruikt u ze maar één keer. De afmetingen zijn afgestemd op de lengte van een kind van 120 tot 160 cm. Afhankelijk van de grootte moet een enkele of dubbele knoop worden gekozen. 

Het assortiment kleuren en dessins is net zo uitgebreid als in de herenafdeling. Dit betekent dat niets in de weg staat om zowel aan de smaak van het kind als aan de tonaliteit van de gelegenheid tegemoet te komen.

Welke stropdas past bij kinderen?

Natuurlijk, kinderen zijn nog niet bekend met de dress code. Daarom is de steun van de ouders nodig. Voor kinderen wordt bij deze gelegenheden een kinderstropdas aanbevolen:

 1. Bruiloften en andere feestelijke familiefeesten
  De meeste familiefeesten vragen om vrolijk geaccentueerde avondkleding, wat pleit voor een moderne kinderstropdas met krachtige kleuren.
  Zelfs bij uitnodigingen die "witte stropdas" suggereren als dresscode voor volwassenen, kunnen kinderdassen aansluiten bij de chique etiquette. Met de kinderstropdas in het wit oefent uw kind stijl.
 2. Communie/ Vormsel/ Jeugdwijding/ Vormsel
  Voor de communie en het vormsel moet rekening worden gehouden met het karakter van de plaats van eredienst en de ceremonie. Als de stilistische lat erg hoog ligt in bijvoorbeeld een kathedraal, adviseren wij een witte kinderstropdas; eventueel een hoogwaardige, gestreepte kinderstropdas in zilver-wit.
  Zowel voor de terloops georganiseerde eerste communie als voor de feestelijkheden in de protestantse kerk presenteert de zijden stropdas zich in frisse kleuren en motieven. Paars is een spirituele kleur die vaak wordt aangetroffen in de christelijke context. Daarom vindt u in het assortiment enkele kinderdassen die effen paars zijn.
 3. Kinderdassen voor begrafenissen
  In geval van een begrafenis worden zwarte en grijze kinderstropdassen aanbevolen, die effen zijn of een ingetogen patroon hebben. Hier bevelen wij de kinderstropdas donkergrijs van 100 procent zijde of de fijngeribde kinderstropdas in antraciet aan.

Voor kinderen kan de stropdas over het algemeen wat losser. Een eenvoudige knoop is perfect, zelfs in een exclusieve omgeving. Nonchalant geknoopte kinderdassen met open overhemdkragen in een dandy look zijn stijlvol als de omgeving het toelaat.

Zijden dassen voor een individuele look

In het assortiment vindt u vast en zeker de juiste kinderstropdas voor de beoogde gelegenheid. De persoonlijke stijl van jongens ontwikkelt zich snel. Daarom is het zinvol om de feestelijke mode voor kinderen regelmatig bij te werken. Kinderen willen zich immers goed voelen in hun outfit. Denk dus aan uw kroost wanneer u uw eigen garderobe opfrist met nieuwe dassen.

Daarom is het belangrijk de jongeren te betrekken bij de keuze van de stropdas. Ouders geven gewoon aan wat de kledingvoorschriften zijn, zodat de kinderen zelf kunnen beslissen. Als het ontwerp hen bevalt, zullen ze het accessoire graag dragen. Wees niet verbaasd als zelfbewuste jongens plotseling naar de kinderstropdas grijpen wanneer een etentje in een goed restaurant of een uitnodiging voor een ronde verjaardag op de agenda staat.

Kinderdassen voor speciale evenementen

Volwassenen die voortdurend in stropdas en kraag lopen, verheugen zich erop hun vrije tijd in informele kledij door te brengen. Daarom gaan volwassenen er vaak van uit dat hun kroost een das zal dragen en doen ze het zonder. Toch hebben veel jongens niets tegen de slimme look. Integendeel, het is belangrijk voor hen om er volwassen uit te zien en gerespecteerd te worden. Als de heren in de ronde een stropdas dragen, willen de kinderen stilistisch bijpraten. Zolang het ontwerp goed is, wordt de das zelfs als cool ervaren.