Krawattenknoten-Klammer

Knoopclip

€ 9,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -

Zelfs de meest perfecte stropdasknoop werkt niet als hij ter hoogte van je navel bengelt. Knopen hebben de neiging om op de zwerftocht te gaan. Als u elke dag een das draagt, moet u ermee leven dat u de pasvorm van uw das kritisch controleert wanneer u langs een spiegel of een ruit loopt. Of?

Ter spijt, er is een workaround. Een kleine metalen clip wordt van onderaf aan het smalle uiteinde van de stropdas geklemd en onder de knopen geschoven. Daar houdt het de knoop op zijn plaats. Zelfs lichte spanning is geen probleem. De knoop blijft waar hij hoort: direct op de kraag. Zelfs op reis, op beurzen, of als de nacht weer eens wat langer wordt – de das zit.

De kleine helper is gemaakt van hoogwaardig investeringsgietwerk in een matte edelstaal-look. Binnenin zorgt een veer voor de nodige houvast. De afgeronde klempoten beschadigen de das niet.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld dasklemmen of dasspelden springt de dasknoopklem niet onmiddellijk in het oog. Het nuttige accessoire verdwijnt volledig onder de das in het geval van een brede dasknoop, zoals een enkele of dubbele Windsor. De das bolt niet op en is van buitenaf niet zichtbaar. Haal deze nuttige aanvulling op uw garderobe en de dagen van de zwervende stropdasknoop zijn voorbij.

Hoeveelheid

 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

KK0001
1558 Stuk

Productinformatie

BreedteNormaal
KleurZilver / Grijs
MateriaalRoestvrij staal
MerkBlackbird

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)