Kleding is niet alleen van invloed op de manier hoe we bij anderen overkomen. Ze verandert ook onze manier van denken, ons handelen en de wijze om ons aan te passen aan onze medemens. En juist daarmee kan ze onze carrière een nieuwe impuls geven.
  Verder lezen»

Klicks:  2347

Kerstmis. Het feest van de liefde. Het feest van cadeaus en lekker eten. Het feest van bezinning. En dus tijd om weer wat tot rust te komen.  Verder lezen»

Klicks:  4975

Pochettes zijn weer in de mode. De voorheen vaak aangeduid als ?ouderwetse gentleman-doekjes? sieren vandaag de dag weer menige borstzak.
  Verder lezen»

Klicks:  6245

De sjaal is helemaal terug in de mode. Welke soorten stropdassen zijn er en wanneer draag ??je het beste een stropdassjaal?  Verder lezen»

Klicks:  6685

Hoe zit het met de "vrouwenstropdas". Wij beantwoorden vragen, onder meer bij wat voor soort stropdas die het beste past.
  Verder lezen»

Klicks:  6712

Het resultaat van onze enquête? Stropdasdragers leven gezonder! Zoals Cicero, die een stropdas gebruikte om zijn stem en zijn hals te sparen, lijkt ook nu de stropdas een middel te zijn om iets te doen aan uw gezondheid!  Verder lezen»

Klicks:  2039

Krawatten-Ties heeft nieuwe zijden sjaals in het assortiment - voor een bijzonder scherpe prijs van 14,90 ?.
  Verder lezen»

Klicks:  1598

Wij hebben de vrijetijdsbesteding van stropdasdragers onderzocht - en komen tot de conclusie dat dit alles behalve sporthaters zijn!
Eigenlijk wordt stropdasdragers verweten dat ze weinig aan lichaamsbeweging doen.
  Verder lezen»

Klicks:  2089

De site Krawatten-Ties heeft intussen een breed scala van zijden sjaals en stropdassen. Daarom gaat dit blog artikel over het thema "sjaals".
  Verder lezen»

Klicks:  1997

De Preppy Style is een beweging uit de Verenigde Staten. De levensstijl van een preppie draait om sport, muziek en feesten - maar ze doen alles met stijl en klasse!  Verder lezen»

Klicks:  3139

De juiste keuze schoen wordt verwaarloosd door velen, hoewel schoenen tot de belangrijkste onderdelen behoren wat betreft een stijlvolle herenkleding.  Verder lezen»

Klicks:  1664

Dress codes zijn niet meer wat ze ooit zijn geweest.  Verder lezen»

Klicks:  2683

Vrijwel geen enkel kledingstuk heeft zulk een lange weg afgelegd als het overhemd.  Verder lezen»

Klicks:  4352

Binnenkort is het zover, de voetbalfans kunnen niet wachten: het Europese kampioenschap 2012 in Polen en Oekraïne staat voor de deur - op 8 Juni is het zover!  Verder lezen»

Klicks:  2312

Onderweg passend gekleed te zijn is al een wetenschap voor zich. Maar erbij op reis precies zo verzorgd over te komen, als of men net uit de inheemse douche komt, is een kunst ? pleidooi voor de toilettas.  Verder lezen»

Klicks:  2221

Stropdas-mode.nl zal u adviseren over hoe zorg te dragen voor een van de belangrijkste onderdelen uit uw garderobe - dat is uw schoeisel.  Verder lezen»

Klicks:  2445

De stropdasvlinders zijn verre van achterhaald.  Verder lezen»

Klicks:  3275

Alles wat je nodig hebt om het juiste overhemd te kiezen kunt u lezen op deze blog ..  Verder lezen»

Klicks:  1693

Wat betekent ´netjes verschijnen´ eigenlijk, laat een nette indruk achter? Is het de kleding? Is het de buitenkant? Is het het totaalbeeld, dat de man moet sieren?  Verder lezen»

Klicks:  1427

De trends op de mannenmode show 2011 zijn meer ingetogen maar sommige worden als een beetje schokkend omschreven. In vergelijking met trends in de mannenmode is de situatie van de vrouwelijke mode beter te noemen.  Verder lezen»

Klicks:  1898

Vele mannen vinden het maar niks als ze een stropdas kado krijgen met Kerst da?s een ding wat zeker is. Maar waarom eigenlijk? Is het een te gemakkelijk kado of heeft vrouwlief gewoonweg de verkeerde kleur uitgekozen?  Verder lezen»

Klicks:  1592

Weinig speelruimte in hun eigen modieuze rebellie heeft meniggeen!
Men moet niet teveel opvallen - kleine verschillen is hier de stelregel.
  Verder lezen»

Klicks:  1635

Kwaliteit heeft een prijs. Wie houdt van kostbare, dure kleding en sieraden kan ook in een val lopen en kan behoorlijk opzichtig zijn in plaats van elegant over te komen.
Soms is dit een miniem verschil.
  Verder lezen»

Klicks:  2672

Men zou denken dat de tijd voorbij zou zijn als kleren die je draagt onderdeel uit gaan maken van politieke debatten. Maar verre van dat: het Duitse parlement hecht groot belang aan stropdassen - en aan de grenzen van andersdenkenden.  Verder lezen»

Klicks:  1590

Er zijn twee belangrijke stijlen in de mannenmode. De Britse en de meer prominente discrete Italiaanse stijl. Wij hebben ze voor u belicht in meer detail ..  Verder lezen»

Klicks:  2406

We zullen eens te meer het beste advies geven.
Wat u moet niet dragen om uw nek.
  Verder lezen»

Klicks:  5008

Het vervolg op de eerste blogartikel over het vermijden van fouten in de keuze van een stropdas.  Verder lezen»

Klicks:  1589

Vaak houdt een goede garderobe in om niet teveel uibundigheid te tonen maar juist het overbodige weg te laten en zich op het noodzakelijke te concentreren.  Verder lezen»

Klicks:  1568

Vandaag wijden wij ons aan het thema "Frack". Dit omvat het overhemd, vest en jas, en... natuurlijk, de echte meestervlinderstrik, evenals het bijpassende pochet.  Verder lezen»

Klicks:  1983


De smoking is het "kleine broertje" van het nette pak en is heeft bij vele gelegenheden zelfs de voorkeur. Dus wat is er zo speciaal aan een smoking en wat zegt de dress code over de smoking?
  Verder lezen»

Klicks:  5275

De meest formele versie van een mannenpak - de cut, of zelfs cutaway coat (Jacquet) genoemd. We gaan het uitvoerig daarover hebben.  Verder lezen»

Klicks:  2566

De Stropdassen met een design dus de das met een of meerdere motieven worden vaak als grap bedoeld. Maar ze bestaan wel degelijk de totaal ongeschikte stropdassen niet bedoeld voor op het werk en ook zij verdienen een plek in de wereld van de stropdassen.  Verder lezen»

Klicks:  2518

U moet het combineren met de rest van de kleding. Natuurlijk zijn er een aantal duidelijke richtlijnen voor wanneer u beter geen bretels kunt gebruiken.  Verder lezen»

Klicks:  3863

We vertellen u wat de laatste ontwikkelingen zijn in de stropdas mode wereld. De trends in de mannenmode en in de algemene avond garderobe.  Verder lezen»

Klicks:  7733

Er is een mogelijkheid om uw stropdas te behoeden voor vlekken bij het eten. Een paar handige tips om de stropdas te beschermen en genante situaties te voorkomen. We geven u tips bij "De stropdas bij het eten".  Verder lezen»

Klicks:  3980