Gedessineerde pochetten

Gemaakt van zijde of microvezel

In de herenmode is het mode geworden om dassen, overhemden en sjaals niet alleen op kleur, maar ook op patroon te combineren. Zo kunnen pochetten met strepen, stippen of paisleymotieven ook heel goed worden gebruikt - slim gecombineerd op tegengestelde manieren.

Laten zien 1-48 van 420 Artikelen

Zakkenrollers met paisley motief

Bijzonder populair - vooral voor bruiloften en semi-formele gelegenheden (soms met een romantische achtergrond) zijn pochetten met paisleymotieven. Deze gebloemde all-over motieven zijn verkrijgbaar in subtiele, eenkleurige versies of in kleurrijke dessins. Ze zijn ook heel geschikt om zonder das of vlinderdas te dragen, omdat ze op zich al een modestatement zijn en elke look opfleuren.

Gestippelde pochetten

De algemene regel voor sjaals met motief is: hoe groter het motief, hoe meer het accessoire tot de luxe casual look behoort. Hoe kleiner het patroon, hoe eleganter het oogt. Met zeer fijne stippen kunt u ook elegante avondkleding opfleuren - idealiter met een effen das in dezelfde basiskleur. Grote stippen kunnen beter worden gedragen bij een smart casual look.