Gedessineerde vlinderdassen

Voorgestrikte herenstrikken met paisleymotieven, motieven en ruitjes

Wil je een beetje variatie op je overhemdskraag? Hier vindt u meer dan 70 verschillende modellen van onze vlinderdassen met patronen. Kies tussen de paisley vlinderdas, de vlinderdas met stippen of de dwarsstropdas met strepen.

Laten zien 1-48 van 246 Artikelen

Gedessineerde vlinderdassen

De effen gekleurde vlinderdas wordt als bijzonder elegant beschouwd, maar als u uw gevoel voor stijl wilt tonen, kunt u ook een vlinderdas met patroon op de juiste manier combineren en de toon aangeven. Wij hebben zowel voorgestrikte vlinderdassen als zelfstrikkers in ons assortiment.

Let bij de keuze van het patroon echter altijd op de gelegenheid - grote stippen of vlinderdassen voor heren met Vichy-ruitjes horen eerder thuis in de chique casual look. Paisleys - afhankelijk van het patroon - ook. Vlinderdassen met kleine motieven - met fijne strepen of onopvallende stippen - zien er iets eleganter en niet zo opdringerig uit. Ze kunnen ook 's avonds naar feestelijkheden worden gedragen. Als het echter om een zeer formele gebeurtenis gaat, moet u altijd voor een effen kruisstropdas gaan.