Rode stropdassen

Rode stropdassen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Let er op dat de stropdas niet te agressief er uit ziet. Kies liever voor een wat doffer rood. De rode stropdas heeft aan terrein gewonnen. Men ziet ze vaak op televisie bij oa talkshows en andere televisie programmas De rode stropdas past goed op een lichtblauw overhemd met een donker pak, beter dan bij een wit overhemd.

Wat voor effect heeft dieprood op mensen?

Rood, als opvallende kleur, behoort tot de warme en emotionele kleuren. Rood fungeert echter ook als waarschuwingskleur. Hoe lichter het rood en tegelijkertijd hoe intenser, des sterker de emoties die deze kleur bij mensen oproept. Middelrode stropdassen hebben meestal een ingetogen karakter.

Rode stropdassen

De dynamische stropdas

In het algemeen wordt rood als signaalkleur gezien, dat geldt ook voor stropdassen. Echter stropdassen in enigszins gedempter rood geven uw overhemd en pak meer kleur, maar maken geen opdringerige indruk,. Hoe krachtiger en feller de rode stropdas, des te meer gevoel maken ze bij degene die ernaar kijkt los.

Laten zien 1-48 van 413 Artikelen

De kleurschakeringen van middelrood

Ons assortiment rode stropdassen is onderverdeeld in: lichtrode stropdassen, rode stropdassen en bordeaux (donkerrode) stropdassen. Desondanks zult u in alle drie categorie�n nog steeds veel verschillende tinten vinden. Enkele kleuren die bij deze categorie horen, zijn kersrood, kardinaalrood, karmijnrood en steenrood. Qua design hebt u de keuze uit effen rode stropdassen, gestreepte rode dassen en stropdassen met een dessin, paisleys of stippen. U bent op zoek naar een langere, rode stropdas? Kijk dan in onze categorie XXL stropdassen.

Dresscode voor de rode stropdas

Met een rode stropdas trekken mannen gegarandeerd meer aandacht, zonder dat dit opdringerig wordt. Bij een stropdas in kersrood of wijnrood adviseren wij een pak in donkerblauw. Pakken in beige, grijs, olijf of bruin zijn in dit geval ook een prima keuze.