Sjaals

Dames sjaals, koor sjaals, plastrons & ascots

Of het nu gaat om onze damessjaals en koorsjaals voor uniforme optredens bij bedrijfsevenementen, concerten of clubs, of om de klassieke dassjaals, zijden sjaals voor de winter en onze ascots voor de verfijnde vrijetijdslook - in ons assortiment vindt u de perfecte accessoires voor uw gelegenheid.

Laten zien 1-48 van 493 Artikelen

Nicki sjaals & stropdassen voor dames

Of het nu voor bedrijfsevenementen en beursoptredens is, in het dagelijkse beroepsleven van de horeca of gewoon als los accessoire aan de hals: bij ons vindt u een grote keuze aan bijpassende damessjaals en service-stropdassen. De handdoeken meten 55 cm x 55 cm en zijn gemaakt van zuiver zijde of van minder dure en duurzamere microvezel. De bijpassende herenaccessoires vindt u direct bij het artikel in de rubriek "Bijpassend artikel".

Stropdas-sjaals & ascots

Met een stropdas of los wanneer een stropdas te elegant zou zijn - met onze dassjaals bent u altijd goed gekleed. Maar heb je iets meer nodig en een speciaal accessoire voor een geraffineerde vrijetijdslook? Dan bevelen wij onze ascots en plastrons aan, die uit de overhemdskraag puilen. Rond 1880 kwam deze losjes geknoopte ochtendkledij in de mode bij de hogere middenklasse. De naam "Ascot" is afgeleid van de "Royal Ascot Race" - een paardenrace waarbij deze variant van halskleding bijzonder populair was.

Al onze sjaals - klassiek of Ascot - zijn gemaakt van 100% zuivere zijde.

Koor sjaals

Niet alleen bedrijven en clubs willen een uniform en een perfecte uitstraling - ook koren moeten hun saamhorigheid kunnen herkennen. Een koorsjaal met bijpassende dassen of vlinderdassen voor de heren is een uitstekende manier om je als groep te presenteren tijdens een concert. Daarom hebben wij met verschillende koorleiders een kleine kleurencollectie samengesteld. Onze sjaals zijn gemaakt van lichte microvezels, wat betekent dat ze niet zo stijf en zwaar zijn als zijde. De afmetingen zijn 160 x 24 cm elk.