Filteren op

De smalle stropdas is in!

In onze shop is er een selectie smalle stropdassen. Alle smalle stropdassen zijn gemaakt uit echte zijde en 6cm breed. Test bij uw stropdas inkopen maar eens een smalle stropdas. Deze is makkelijk te knopen, heeft een kleine knoop en past in het bijzonder goed bij een overhemd met een descente kraag.

Smalle stropdassen weer terug in de mode

Smal en eenvoudig – trendy stropdassen

Er zijn voorlopers van de smalle stropdas maar ze zijn nooit echt tot een hit geworden. In de laatste maanden hebben we regelmatig vraag naar de smalle stropdassen. We hebben deze klantenwens gehoor gegeven en zie hieronder ons assortiment. Onze smalle stropdassen zijn uit echte zijde, 146cm lang en 6 a 7cm breed.

Laten zien 1-48 van 665 Artikelen

Bij welke combinatie komt de smalle stropdas het beste uit?

Smalle stropdassen hebben gewoonlijk een breedte van 6 cm, vaak zelfs minder. Hun fijne vorm geeft de drager een slank en stijlvol voorkomen.

Om deze algemene look het best tot zijn recht te laten komen, is de keuze van het bijpassende hemd eerst belangrijk.

Overhemden met een smalle kraag laten uw slanke das het best tot zijn recht komen. Overhemdkragen die te breed zijn, zouden een slanke lange das visueel slopen. Hetzelfde geldt hier voor de kraag van het jasje.

Voorts is de knooptechniek van de stropdas belangrijk voor een visueel goede pasvorm. Wij raden aan een eenvoudige wikkeling te gebruiken, zoals de halve Windsor knoop of de vier-in-hand techniek. Op die manier ziet uw stropdasknoop er niet zo hoekig uit en past hij elegant bij de vorm van uw slanke halsjuwelen.

Als algemene regel geldt dat vrij lange of breedgeschouderde mannen beter kunnen kiezen voor een normale das of zelfs een XXL-das, anders kan de smalle das snel verloren gaan in het totaalconcept.