Filteren op

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

Vlinderdassen volgens stofsoort

Voorgestrikte vlinderdassen voor heren, gemaakt van zijde of microvezel

Hoewel de zijden vlinderdas als de klassieker en bijzonder elegant wordt beschouwd, doet zijn iets goedkopere tegenhanger van microvezel nauwelijks onder voor de kruisstropdas. Wij hebben ook een paar geselecteerde modellen in moderne materialen zoals katoen of linnen. Kies uit meer dan 400 verschillende vlinderdassen voor heren, afhankelijk van de gelegenheid en uw persoonlijke smaak.

Laten zien 1-48 van 520 Artikelen

Klassieker van de avondkledij: de zijden vlinderdas

Net als de zijden stropdas wordt ook de vlinderdas van zuivere zijde beschouwd als een klassieker van elegante avondkleding. Of het nu gaat om een zwarte stropdas bij een smoking, een witte stropdas bij een colbert of een fris, effen roze vlinderdasje voor een huwelijk dat past bij de jurk van de dame: de zijden vlinderdas is de perfecte keuze voor formele gelegenheden. U kunt echter ook kiezen voor de tegenhanger van microvezel met een lichte satijnglans.

Strikjes van microvezel en andere materialen

Onze vlinderdassen van microvezel van hoge kwaliteit doen nauwelijks onder voor hun zijden tegenhangers. Door de lichte satijnglans en het natuurlijke oppervlak, kunt u ook gemakkelijk grijpen naar de goedkopere kruisbanden van microvezel. Deze zijn ook iets slijtvaster dan de zijden vlinderdassen - omdat ze door hun structuur minder gevoelig zijn voor vuil - en zijn daarom perfect voor de horeca, de dienstensector, het hotelwezen of zelfs voor dagelijks gebruik.

Bovendien vindt u in ons assortiment enkele geselecteerde zelfbindende vliegen van katoen of wol - deze vliegen met een mat oppervlak zijn perfect voor de herfst- of wintermaanden en kunnen heel goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld tweedpakken.