Filteren op

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters
Variant
Variant

Gewone stropdassen

Effen dassen zijn er in vele tinten en wevingen. In onze online-shop hebben wij stropdassen met fijne matte afwerking, stropdassen met fijne ribstructuur, effen stropdassen met smalle structuur, effen stropdassen met brede structuur en effen stropdassen met gevlochten weefstructuur. Je hebt bijna altijd gelijk met een effen gekleurde das.

Stropdassen mode trends

Stropdassen met structuur en geometrische vormen. Vrolijke stropdassen voor de zomer.

Motief stropdassen

Stropdassen met motieven van R.Gigli en R.Talbott. Structuurstropdassen van Lanvin en Ascot.

Paisley stropdassen

Klassieke stropdassen van Atkinsons en Seaward & Stearn, modieuze Paisley stropdassen van Ascot

Stropdassen met vormen

Stropdassen met vormen van R. Gigli en R. Talbott

Effen stropdassen

Eenvoudige, effen stropdassen zijn in

Wij voeren elegante, effen stropdassen met een pure look in alle kleuren. Draag een effen stropdas naar kantoor of bij een verzorgde outfit ongeacht het moment van de dag.

Effen stropdassen in uni-kleuren zijn dit jaar erg trendy. Bij ons vindt u gladde en eenvoudige, effen dassen, met een lichte, ingeweven streep en met een gevlochten weefsel. Ons kleurenpalet is erg breed, van witte stropdassen tot sobere, stemmige kleuren tot roze, rosè en braamkleurige effen dassen. Effen stropdassen zijn gemakkelijk af te stemmen op de overige garderobe en daardoor zeer veelzijdig.

Laten zien 1-48 van 848 Artikelen

Effen stropdassen

Effen dassen zijn er in tal van schakeringen en weefmethoden. In onze onlineshop voeren wij fijne, mat glanzende stropdassen, fijne ripsdassen, smal gestructureerde, effen dassen, breed gestructureerde en effen dassen met gevlochten structuur. Met een effen stropdas zit u vrijwel altijd goed.