Witte, grijze en zilveren pochetten

Elegante pochetten in wit, crème en zilver

De klassieker van de herenmode - de witte pochet van zuivere zijde - wordt standaard gedragen met een zwarte vlinderdas. Maar de zilveren sjaal ziet er ook erg elegant uit. Iets minder stralend maar nog steeds subliem is de grijze sjaal in de borstzak.

Laten zien 1-48 van 91 Artikelen

Wit, natuurlijk wit, ivoor, crème of beige?

Net als het vlinderdasje of de stropdas moet de pochet worden gekozen naar gelang van de gelegenheid en, indien nodig, worden afgestemd op de kleding van uw metgezel. Over het algemeen zeer elegant en altijd passend is de zijden pochet in het wit - het beste bij een smoking en vlinderdas. Bij een normaal pak kunt u ook een sjaal van natuurlijk wit linnen dragen, dat ziet er wat frisser en nonchalanter uit. Met zijn matte oppervlak is het ook een teken van moderne understatement. Crème of beige is nog steeds erg populair op bruiloften, aangezien veel trouwstropdassen ook in deze tinten zijn. Hier moet het kleed altijd passen bij de das of de jurk van de bediende.

Zilveren pochetten voegen een vleugje elegantie toe aan de borstzak. Ze zijn natuurlijk bijzonder populair bij zilveren huwelijken of op Silver Star-nacht - maar de cavaliersjaal kan ook schitteren in de kleur van een edel metaal op alle andere verjaardagen of festiviteiten.

Met betrekking tot de vraag of de pochet effen of gedessineerd moet zijn, moet u opnieuw rekening houden met de gelegenheid. In principe geldt: hoe gedessineerder de sjaal, hoe losser hij oogt en hoe meer hij bij de casual look hoort. Dus, terwijl de effen sjaal er heel stijlvol uitziet, kan de polkadot pochette beter gedragen worden bij een smart casual outfit.