Filteren op

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

Vlinderstrikken wit, grijs en zilver

Voor de perfecte avondkleding

Witte vlinderdassen zien er bijzonder onberispelijk uit. De effen witte vlinderdas wordt daarom als zeer elegant beschouwd en wordt altijd met een jasje gedragen. Zilveren vlinderdassen zien er zeer formeel en gedistingeerd uit. De formele vlinderdas in zilver verandert een eenvoudig zwart pak in een zeer formele outfit voor overdag. De zilveren vlinderdas slaat ook 's avonds een goed figuur.

Laten zien 1-48 van 52 Artikelen

Wat houdt de White Tie dress code in?

Het wordt steeds zeldzamer, maar zelfs vandaag de dag zijn er af en toe uitnodigingen die een "white tie" dresscode vereisen. In dit geval is het jasje met witte vlinderdas de juiste keuze. Indien echter een "Black Tie" of "Cravate Noir" dresscode is vereist, dient het dinerjasje met een zwarte vlinderdas te worden gedragen. In sommige gevallen wordt dit vandaag ook wat losser gedaan en wordt voor een zwarte das gekozen.

Zilveren vlinderdas voor oudejaarsavond, zilveren bruiloft & andere gelegenheden

Grijze vlinderdassen zijn absolute allrounders en kunnen op veel verschillende manieren worden gedragen en gecombineerd - hetzelfde geldt voor zilveren vlinderdassen, hoewel die er altijd eleganter uitzien en daarom ideaal zijn voor elegante festiviteiten. Natuurlijk is een elegante zilveren vlinderdas perfect voor zilveren huwelijksjubilea en oudejaarsavond - maar je kunt ook schitteren met een zilveren vlinderdas voor andere jubilea of semi-formele avondevenementen.