Filteren op

De stropdas in zwart, zilver en wit

Zwart en zilver zijn voor de feestelijke aangelegenheden met een donker pak en een wit overhemd te combineren. De witte stropdas is voor de rechters en advocaten. Er zijn wel combinaties uit wit en zwart te maken die ook in een zakelijke omgeving gedragen kunnen worden. Juist de artistieke beroepsrichtingen kiezen vaker voor een zwarte of een witte stropdas of overhemd.

Witte stropdassen

Voor advocaten, rechters en formele gelegenheden

Witte stropdassen staan onberispelijk. Met name de effen witte stropdas staat in dit geval bijzonder verzorgd. Omdat een effen, witte stropdas ook neutraliteit en doordachtzaamheid uitstraalt, wordt hij vaak gedragen door advocaten, rechters en officiers van justitie.

Laten zien 1-48 van 155 Artikelen

Wanneer draagt u een witte stropdas?

Wit geldt als een formele stropdaskleur, daarom kan een witte stropdas prima overdag worden gedragen. De effen witte das is de formeelste das die we kennen. Als vuistregel geldt: hoe minder structuur of dessin de das heeft, des te plechtiger hij overkomt. Daarom is de witte stropdas een zeer gewilde keuze voor plechtige gelegenheden die overdag plaatsvinden, zoals een huwelijk. In de warme seizoenen combineert men wit graag met kleuren als lichtgroen, lichtblauw en roze. Ruiten en strepen in deze kleuren horen bij de populaire lente- en zomerkleuren, ook in combinatie met een pochet. Samen met een pak en overhemd is deze combinatie zeer geschikt als business-outfit. Omdat wit als kleur voor onschuld en reinheid staat, is dit natuurlijk een geliefde kleur bij advocaten. Een gerechtelijke uitspraak moet zijn gebaseerd op harde feiten en niet op een persoonlijke mening.

Kleurencombinaties voor de witte stropdas

Wit kan uitstekend worden gecombineerd met allerlei kleuren. Combineer een witte stropdas bijvoorbeeld met een donkergrijs of zwart pak en een overhemd in wit of zwart. Wilt u een designstropdas dragen waarbij wit wordt gecombineerd met een andere kleur, kies dan een overhemd in diezelfde kleur. Wit kan ook goed met een lichtere kleur worden gecombineerd. Populaire kleuren voor warmere dagen zijn beige, lichtgrijs, lichtbruin en navy.

De witte herenstropdas

stropdassen.net voert een breed assortiment witte stropdassen. Bij ons vindt u effen witte stropdassen, witte stropdassen met matte strepen, witte stropdassen met ingeweven structuren, stippen, paisleys en nog veel meer. Om de details van een stropdas beter te bekijken, klikt u gewoon op een van de afbeeldingen.

Kleurencombinaties voor witte stropdassen

Wit is een van de meest conventionele stropdaskleuren. Een nette, witte stropdas kan al als een kledingvoorschrift op zich worden beschouwd. Het dragen van een witte stropdas moet echter niet worden verwisseld met het dragen van een witte garderobe. De witte garderobe is de formeelste die er is. Deze bestaat uit een rok, vest en een witte stropdas.