Filteren op

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

Gebonden of zelfbindend

Onze zwarte vlinderdassen zijn gemaakt van zijde van hoge kwaliteit of onderhoudsvriendelijke microvezel. De klassieke vlinderdas is zelf te knopen, maar wij hebben ook een selectie kant-en-klare vlinderdassen.

Gelegenheden

Zwarte vlinderdassen worden voornamelijk gedragen bij feestelijke gelegenheden zoals bruiloften, avondbals of feestelijkheden met een formele dresscode. Zwarte vlinderdassen passen goed bij een smoking. Dit kan ook gecombineerd worden met een bijpassende cummerbund.

Zwart en antraciet vlinderdassen

De klassieker voor alle evenementen

Zwarte vlinderdassen worden gedragen bij zeer feestelijke gelegenheden. De zwarte vlinderdas ziet er meestal streng en formeel uit, maar kan ook contrasterende accenten geven aan een moderne zakelijke outfit. Bovendien kan een zwarte vlinderdas met bijna alle kleuren en patronen van pak en hemd worden gecombineerd.

Laten zien 1-30 van 30 Artikelen

Black Tie Dress Code

Terwijl de "White Tie" dresscode vereist dat een witte vlinderdas wordt gedragen met een dinerjasje, is de "Black Tie" dresscode met een zwart vlinderdasje en dinerjasje de laatste jaren wat versoepeld. Keer op keer worden beroemdheden bij Oscar-uitreikingen gezien met een smalle zwarte das in plaats van een vlinderdas. In zeer conservatieve bedrijfstakken en onder modekenners is het echter nog steeds aan te bevelen voor de zwarte vlinderdas te kiezen, althans zolang u niet als rebel wilt worden gezien.