Filteren op

Trouwstropdassen voor heren en kinderen

Wellicht wilt u dat het hele trouwgezelschap identieke stropdassen draagt. Daarbij moet u natuurlijk op de lengte van de stropdas letten. Voor ongeveer 95% van de mannen is een normale stropdas lang genoeg. Voor duidelijk langere c.q. grotere mannen adviseert stropdassen.net natuurlijk een extra lange stropdas. Het merendeel van onze trouwstropdassen is ook leverbaar als XXL stropdas, wat met name voor mannen die langer zijn dan 1.80 m de betere keuze is. Ons assortiment XXL stropdassen vindt u hier.

XXL stropdassen zijn echter niet onze enige speciale stropdasmaten. Wij voeren ook kortere en smallere stropdassen voor kinderen.

Beige en crèmekleurige stropdassen

De edele en elegante stropdas

Stropdassen in beige, champagne, crème of lichtbruin zien er elegant en verzorgd uit. Bij een elegant trouwpak is een stropdas in beige, crème of champagnekleur een uitstekende keuze. Bij een dergelijke gelegenheid mag een champagnekleurige stropdas ook een glanzend dessin hebben, met name indien hij wordt gecombineerd met een overhemd in stemmig ecru.

Laten zien 1-48 van 102 Artikelen

Crèmekleurige stropdassen

Onze gehele collectie crèmekleurige stropdassen vindt u boven deze tekst. Champagne, ivoor, crème en lichte bruintinten behoren tot de populairste kleurcategorieën. Gebruik a.u.b. het zoekveld in de hoofdnavigatie als u nog niet de juiste kleur stropdas hebt gevonden. 

Dresscode voor de crèmekleurige en beige stropdas

In deze categorie vindt u formele stropdassen die zeer geschikt zijn voor plechtige gelegenheden. Met name een bruiloft is een gelegenheid bij uitstek voor een champagnekleurige of ecru stropdas. Meer informatie over dit onderwerp vindt u in ons artikel Dresscode voor formele gelegenheden.

Welke kleur staat goed bij een trouwstropdas in crème of champagne?

Het vinden van kleurencombinaties voor conventionele stropdassen in crème, ecru, beige of lichtbruin is relatief eenvoudig, omdat al deze kleuren prima samengaan met alle traditionele kostuumkleuren. Voor het overhemd adviseren wij traditioneel wit.

Lastiger kan het zijn om een stropdas te vinden die past bij de jurk van de bruid. Draagt de bruid een jurk in ecru, dan moet de stropdas van de bruidegom daar exact bij passen. Kiest hij een lichtere das, dan lijkt de bruidsjurk minder stralend. Het goed afstemmen van de kleuren is bij een trouwstropdas een absolute must! Om die reden profiteert u bij ons van een geldteruggarantie van twee weken.