Pochetten met en zonder patroon

Pochetten effen of met patroon

Geeft u de voorkeur aan een elegante, effen pochet die bij uw das past of aan een pochet met motief om een vleugje kleur toe te voegen? Kies uit bijna 400 artikelen de juiste pochet voor uw gelegenheid. U vindt de bijpassende stropdassen of vlinderdassen direct bij het product.

Laten zien 1-48 van 722 Artikelen

Effen of gedessineerd - wanneer kunt u welke pochet dragen?

De klassieker in de herengarderobe is de witte pochet voor pakken. Natuurlijk ziet het er bijzonder elegant uit in pure zijde - met casual linnen daarentegen wordt de look een beetje losser. Maar de modewereld kent nu een veel grotere variëteit dan alleen de eenvoudige witte sjaal. Vooral voor bruiloften zijn delicate en frisse tinten zoals roze, zalm, abrikoos, munt, turkoois of zelfs magenta nu erg populair - in de winter kiezen velen eerder voor meer gedempte kleuren. Zoals voor alle accessoires geldt: hoe donkerder de kleur en hoe kleiner het motief, hoe eleganter de pochet. Dus terwijl je een sjaal met een kleurrijk patroon kunt dragen voor een smart casual look, kun je beter gaan voor een effen sjaal voor een elegant avondgebeuren.

Bij het kiezen van een pochet is het altijd belangrijk dat deze past bij de kleur van uw das, vlinderdas of hemd. Of het nu een enkele kleur is of dat deze kleur duidelijk aanwezig is in het patroon van de sjaal - deze combinatie zal uw outfit altijd harmonieus doen overkomen.