Vlinderdassen met en zonder patroon

Voorgestrikte vlinderdassen effen of met motief

Of u nu de voorkeur geeft aan een los ruitje of stippendessin voor een smart casual look of een effen gekleurde vlinderdas voor een elegante, formele outfit - wij hebben meer dan 400 verschillende vlinderdassen in ons assortiment. Kies gewoon de juiste herenstrik voor uw gelegenheid.

Laten zien 1-48 van 538 Artikelen

Gedessineerde vlinderdassen

De effen gekleurde vlinderdas wordt als bijzonder elegant beschouwd, maar als u uw gevoel voor stijl wilt tonen, kunt u ook een vlinderdas met patroon op de juiste manier combineren en de toon aangeven. Wij hebben zowel voorgestrikte vlinderdassen als zelfstrikkers in ons assortiment.

Let bij de keuze van het patroon echter altijd op de gelegenheid - grote stippen of vlinderdassen voor heren met Vichy-ruitjes horen eerder thuis in de chique casual look. Paisleys - afhankelijk van het patroon - ook. Vlinderdassen met kleine motieven - met fijne strepen of onopvallende stippen - zien er iets eleganter en niet zo opdringerig uit. Ze kunnen ook 's avonds naar feestelijkheden worden gedragen. Als het echter om een zeer formele gebeurtenis gaat, moet u altijd voor een effen vlinderdas gaan.

Op zoek naar een specifieke kleur?

Zoekt u een specifieke kleur, bijv. passend bij de jurk van uw begeleider op een eindexamenbal of bruiloft? Vervolgens kunt u ons ofwel de pantone kleur, een stofstaal of een foto van de gewenste kleur toesturen. Wij zullen u dan graag de bijpassende horizontale dassen uit ons assortiment voorstellen.