De lichtblauwe stropdas afstemmen op pak, overhemd en seizoen

Lichtblauw hoort net als oranje en roze bij de kleuren die vooral zeer geschikt zijn voor lente en zomer. Het harmonieert perfect met de lichtblauwe lucht en het aangename weer en het onderstreept uw frisse teint. Lichtblauw staat altijd erg mooi bij lichtgrijs en beige.

Psychologie van lichtblauw

Van blauw wordt gezegd dat het een rustgevende werking heeft. Daarmee staat het lijnrecht tegenover rood. Een andere eigenschap die met blauw wordt geassocieerd, is trouw. Is dat precies wat u in een sollicitatiegesprek wilt uitstralen, kies dan voor een donkerblauw pak en een lichtblauwe das met strepen. Let er echter op dat u niet een te donkerblauwe kleur kiest. Deze wordt namelijk snel geassocieerd met kilte. Hemelsblauw en oceaanblauw zijn voorbeelden van blauwtinten waarmee u vertrouwen wekt.

Lichtblauwe stropdassen

De elegante stropdas

Lichtblauwe stropdas, hemelsblauwe of poederblauwe stropdas. Als designs hebben we ook in deze categorie de gebruikelijke varianten: de effen stropdas en de stropdas met strepen, paisleys of stippen. Een lichtblauwe stropdas staat zeer elegant - maar combineer deze niet met een lichtblauw overhemd!

Laten zien 1-48 van 315 Artikelen

Kleurschakeringen van blauw – meer dan alleen lichtblauw

Blauw kan ongetwijfeld tot een van de populairste stropdaskleuren worden gerekend. Daarom hebben wij onze blauwe stropdassen onderverdeeld in drie subcategorie�n: lichtblauwe stropdassen, blauwe stropdassen en donkerblauwe stropdassen. Hier vindt u ons assortiment lichtblauwe stropdassen. Enkele tinten uit deze categorie: babyblauw, hemelsblauw en ijsblauw. Qua design hebt u hier de keuze uit effen stropdassen en stropdassen met strepen, paisleys of stippen. U hebt een langere, lichtblauwe das nodig? Kijk dan in onze categorie Extra lange stropdassen. Met name lange mannen of mannen met een grotere nekomvang doen er goed aan een XXL stropdas te dragen.