Filteren op

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters
Variant
Variant

Meerkleurige stropdassen

Bij stropdassen met motieven bestond de das altijd al uit meerdere kleuren. Bij de gestreepte stropdassen zijn het meestal twee kleuren. Toch zijn er mannenstropdassen met drie kleuren. Als voorbeeld zijn de stropdassen in het voorjaar in het geel, groen en oranje gestreept. Of voor de herfst- en winterdagen blauw met groen en een beetje bordeaux.

Meerkleurige stropdassen

De loshangende stropdas in felle kleuren

De multicolor-stropdas is vooral geschikt om strenge outfits wat op te fleuren. Daartoe behoren bijvoorbeeld veelkleurige gestreepte dassen of kleurrijke Paisley stropdassen. Klik voor meer informatie over de multicolor-stropdas op een van de afgebeelde stropdassen.

Laten zien 1-48 van 48 Artikelen

Combinatie van meerdere kleuren

Wilt u verschillende kleuren combineren, kies dan eerst kleuren die goed bij elkaar passen. Deze worden dan zo mogelijk stijlvol en modern in een totaaldesign geïntegreerd. Mislukt dit, dan kan deze stropdas niet met de rest van de garderobe worden gecombineerd en misstaat hij.

Traditiegetrouw worden alleen kleuren met elkaar gecombineerd die in hetzelfde seizoen passen. Voor zomerkleding worden lichtere pasteltinten met elkaar gecombineerd, voor winterkleding zijn dat de donkerdere tinten.

Alle stropdassen die hierboven zijn afgebeeld, hebben een normale lengte. Kijk in onze categorie XXL stropdassen, als u een bijzonder lange stropdas nodig hebt. Dat is het geval als u langer bent dan 1.80 m, een grotere nekomvang hebt of per se een dubbele stropdasknoop wilt maken, zoals de dubbele windsor.