Filteren op

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

Sjaals van echte zijde en van eersteklas microfiber in degelijke uitvoering. We kunnen ze in een kleur leveren die past bij uw corporate identity. Grote keuze aan bedrijfsstropdassen altijd op voorraad. Met bijpassende pochetten en sjaals. De passende stropdas en sjaal voor beurzen en andere evenementen. De stropdas en sjaal in uw bedrijfskleuren voor uw servicepersoneel. Onze bedrijfsstropdassen zijn met de hand gemaakt en hebben een goede, elastische voering. Tal van beveiligingsbedrijven, restaurants en busmaatschappijen hebben hun stropdassen en sjaals al bij ons gekocht.

Halsdoeken – Damessjaals

Sjaals voor dames - Niet alleen op beurzen en in verkoopgesprekken

De damessjaal - modieuze accessoire voor dames of als coroporate fashion artikel voor bedrijven. De damessjaal uit pure zijde of microfiber is zeer geschikt om kleurige accenten te zetten. Tevens ideaal als corporate artikel passend bij de bedrijfsstropdas. We bieden ook speciale sjaals aan in uw huiskleuren. U kunt graag contact met ons opnemen!

Laten zien 1-48 van 184 Artikelen

Sjaals voor dames in alle populaire kleuren

Wij bieden sjaals voor dames (nicki sjaals, halsdoeken) in alle populaire kleuren - van wit, grijs, zilver, antraciet en zwart tot beige, crème, champagne, ecru, mokka, koffie, limoen, zalm, duif, petrol, mint, geel, oranje, rood, blauw, groen, paars, turkoois, roze en roos. Natuurlijk kunt u ook bijpassende stropdassen voor dames of kleurendassen kopen.