Filteren op

Stropdas-Mode.nl heeft een beoordeling van 5 uit 5 op eKomi gebaseerd op 4 beoordelingen.

Rode pochetten

Pochetten in verschillende tinten rood - van koraal tot bordeaux

Er zijn veel verschillende tinten rood en dus ook verschillende mogelijke combinaties. Terwijl een felrode kleur een zekere signaalwerking heeft en altijd zelfvertrouwen en energie uitstraalt, komt een pochet in donkerrood altijd gereserveerder en eleganter over. De frisse kleur koraal, die een zekere delicatesse uitstraalt, is ook erg in trek.

Laten zien 1-48 van 86 Artikelen

Koraal pochette: een van de meest populaire kleuren voor bruiloften

Niet alleen pastel- of roze sjaals worden steeds populairder voor bruiloften - ook koraal, dat een iets rodere tint heeft, is een absolute trendkleur voor later in het voorjaar of de zomer. Hier vermengen de kleuren rosé en rood zich, zodat de koralen pochette zelfvertrouwen en energie uitstraalt, maar ook verliefdheid en lichtheid. Hierdoor is koraal de perfecte kleur voor romantische gelegenheden. Maar u kunt het ook in het dagelijks leven gebruiken om een mooi kleuraccent te creëren dat niet te overheersend is.

Zakdoekjes in bordeaux en donkerrood

Zoals bij alle accessoires voor herenmode geldt ook hier: hoe donkerder de kleur rood, hoe eleganter de rode pochetten ogen. Een donkerrode of bordeauxrode pochet is daarom ideaal voor elegantere avondevenementen - en natuurlijk het best te combineren met een stropdas of donkerrode vlinderdas. U vindt deze gekoppeld aan het product. Donkerrood kan ook heel goed worden gecombineerd met vele andere kleuren. Een bijzonder klassieke combinatie in een zakelijke omgeving is een donkerblauw pak met een donkerrode stropdas en bijpassende pochet. Voor zeer conservatieve en formele gelegenheden kunt u echter het beste voor een witte zijden pochet gaan - dat is altijd de juiste keuze.