Filteren op

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Monsters
Monsters

Microvezel pochetten

De gemakkelijk te onderhouden pochet in vele kleuren

Hoewel de pochet van zuivere zijde als een edele klassieker wordt beschouwd, zijn de pochetten van hoogwaardige microvezels tegenwoordig nauwelijks meer van hun zijden tegenhangers te onderscheiden. Zij zijn niet alleen goedkoper en iets duurzamer - zij hebben ook een edele glans die de sjaals een zachte satijnen glans geeft. We hebben bijna 200 verschillende kleuren - dus je vindt gegarandeerd de juiste sjaal voor elke gelegenheid. U vindt de bijpassende stropdassen of vlinderdassen direct bij het product.

Laten zien 1-48 van 345 Artikelen

Waarom een pochette van microvezel?

In de modewereld werd lange tijd veel waarde gehecht aan accessoires van zijde. Of het nu zijden dassen, zijden vlinderdassen of zijden pochetten zijn - het hoogwaardige natuurlijke materiaal was het enige juiste antwoord voor elke formele garderobe. Intussen zijn echter ook producten van microvezels toonbaar geworden. Door de lichte satijnglans, de duurzaamheid en de iets goedkopere prijs zijn stropdassen, vlinderdassen en ook cavaliersjaals van polyfiber steeds populairder geworden. Vooral in de catering- en hotelsector worden de doeken, die iets minder gevoelig zijn voor vuil en kreukels, zeer op prijs gesteld.

Maar ook in de privésfeer kunt u gemakkelijk grijpen naar een pochet van microvezel - ideaal gecoördineerd met de bijbehorende das, vlinderdas of manchetknopen. U vindt de overeenkomstige producten rechtstreeks gelinkt aan het pochette. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op - wij adviseren u graag over de mogelijke combinaties.