Roze & Paarse Vliegen

Zalm & Abrikoos Strikbanden naar Lila, Aubergine, Magenta & Braambes

Sommige heren zetten graag opvallende accenten met de kleurkeuze van hun vlinderdas. De paarse vlinderdas ziet er waardig en stijlvol uit. Het voegt een vleugje creatieve individualiteit toe aan uw outfit - of het nu pak en overhemd of casual look is. Bijzonder populair op bruiloften zijn nu de vlinderdassen in roze, antiekroze, nude en abrikoos, die een vleugje zachtheid en amoureusheid uitstralen.

Laten zien 1-48 van 148 Artikelen

Pasteltinten en magenta/paars voor de zomer; donkere tinten voor de koude dagen.

Pastels - vooral roze - zijn de laatste jaren erg populair in de lente en de zomer (vooral voor bruiloften). Maar felle kleuren zoals magenta en paars zijn ook uitstekend geschikt om in de warmere maanden stralende accenten te zetten op overhemdkragen. Ze mogen echter niet worden gedragen naar zeer conservatieve of formele evenementen - op het eindexamenbal (passend bij de jurk van uw metgezel) zult u echter een mooi figuur slaan. De rest van de outfit moet in gedempte, maar niet te donkere tinten worden gehouden, zodat het contrast niet te sterk is. Dit maakt de look weer iets minder "schreeuwerig".

Voor de herfst of de winter zijn kleuren als marsala (ook een populaire bruiloftskleur), braam, paars of donkerpaarse tinten geschikt. Over het algemeen geldt: hoe donkerder de tint, hoe eleganter de herenstrik zal ogen.