Pochetten

Ter afronding van uw outfit voor een bijzondere gelegenheid

De pochet wordt gedragen als u bijzonder feestelijk en verzorgd voor de dag wilt komen. De kleur hoeft niet gelijk te zijn aan die van het vlinderstrikje of de stropdas, sober wit of grijs/zilver staat eigenlijk altijd goed.

Laten zien 1-48 van 722 Artikelen

De pochette wordt door de heer gedragen wanneer het bijzonder feestelijk is. De kleur hoeft niet de kleur van de vlinderdas of stropdas te zijn, een effen wit of grijs/zilver past meestal altijd.

Stel samen met ons uw eigen individuele combinatie samen. Wij bieden u pochetten en bijpassende dassen in alle kleuren en met alle motieven. Effen, gestreept, gestippeld of met een paisleymotief - wij hebben het juiste artikel voor elke smaak en elke gelegenheid.

Maar niet alleen in combinatie met een das of vlinderdas slaan onze pochetten een goed figuur. De zakdoek in de borstzak wordt ook steeds populairder als hij alleen wordt gedragen - als de lange en kruisbanden te chic zouden zijn, maar u toch een klein accent wilt, doet u er met onze cavaliersjaals altijd goed aan.

De juiste kleur pochet kiezen

De witte zijden pochet is de elegante klassieker onder de pochetten. Het past bij bijna elke gelegenheid en is heel gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren pak en stropdas. Maar natuurlijk is de keuze aan kleuren nu veel ruimer. Zo zijn roze pochetten met bijpassende stropdassen of vlinderdassen erg populair op bruiloften; combinaties van rood en blauw zien we daarentegen vaak in het dagelijkse beroepsleven.

Zakkenrollers met paisley motief

Paisley pochetten zijn bijzonder populair - vooral voor bruiloften en semi-formele gelegenheden (soms met een romantische achtergrond). Deze gebloemde all-over motieven zijn verkrijgbaar in subtiele, eenkleurige versies of in kleurrijke dessins. Ze zijn ook heel geschikt om zonder das of vlinderdas te dragen, omdat ze op zich al een modestatement zijn en elke look opfleuren.

Gestippelde pochetten

De algemene regel voor sjaals met motief is: hoe groter het motief, hoe meer het accessoire tot de luxe casual look behoort. Hoe kleiner het patroon, hoe eleganter het oogt. Met zeer fijne stippen kunt u ook elegante avondkleding opfleuren - idealiter met een effen stropdas in dezelfde basiskleur. Grote stippen kunnen beter worden gedragen bij een smart casual look.