Filteren op

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

Extra smalle stropdassen

4 cm brede stropdassen

Onze extra smalle stropdassen van 4-5 cm breedte zijn gemaakt van eersteklas zijde of onderhoudsvriendelijke microvezels. Ze hebben een lengte van 148 cm, zodat u genoeg ruimte hebt om ze op de juiste lengte te dragen. Wij hebben ook smalle banden van 6 cm breed op voorraad.

Laten zien 1-48 van 82 Artikelen

Bij welke combinatie komt de smalle stropdas het beste uit?

Smalle stropdassen hebben gewoonlijk een breedte van 6 cm, vaak zelfs minder. Hun fijne vorm geeft de drager een slank en stijlvol voorkomen.

Om deze algemene look het best tot zijn recht te laten komen, is de keuze van het bijpassende hemd eerst belangrijk.

Overhemden met een smalle kraag laten uw slanke das het best tot zijn recht komen. Overhemdkragen die te breed zijn, zouden een slanke lange das visueel slopen. Hetzelfde geldt hier voor de kraag van het jasje.

Voorts is de knooptechniek van de stropdas belangrijk voor een visueel goede pasvorm. Wij raden aan een eenvoudige wikkeling te gebruiken, zoals de halve Windsor knoop of de vier-in-hand techniek. Op die manier ziet uw stropdasknoop er niet zo hoekig uit en past hij elegant bij de vorm van uw slanke halsjuwelen.

Als algemene regel geldt dat vrij lange of breedgeschouderde mannen beter kunnen kiezen voor een normale das of zelfs een XXL-das, anders kan de smalle das snel verloren gaan in het totaalconcept.