Filteren op

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Monsters
Monsters

Microvezel vlinderdassen

Voorgestrikte herenstrikken met satijnglans

De vlinderdas van microvezel is niet alleen iets goedkoper en duurzamer dan de vlinderdas voor heren van zijde, hij doet ook weinig onder voor zijn tegenhanger. Dankzij de zachte satijnglans en de hoge kwaliteit van onze materialen en afwerking, slaat u met een microvezelstrik altijd een goed figuur. Wij hebben bijna 200 verschillende kleuren en ontwerpen voor elke gelegenheid.

Laten zien 1-48 van 337 Artikelen

Dit zijn de meest populaire kleuren voor vlinderstrikken voor heren

Hoewel de zwarte vlinderdas de absolute klassieker is en de kleuren rood & blauw altijd populair zijn in de herenmode, worden steeds meer nieuwe, frisse kleuren toegevoegd aan zowel vlinderdassen als stropdassen. Zo worden vlinderdassen in zalm-, abrikoos- of roze tinten steeds populairder voor bruiloften; maar ook mint, taupe, lila en limoengroen stralen een overeenkomstige frisheid en delicatesse uit, die vooral in de lente en de zomer goed tot hun recht komen.

Maar het zijn niet alleen de pasteltinten die steeds populairder worden voor vlinderdassen, maar ook krachtige kleuren. Gele en oranje vlinderdassen of zelfs turquoise vlinderdassen behoren nu tot de absolute topverkopers tijdens de warmere maanden.

Voor de koudere maanden gaat men echter nog steeds graag voor meer gedempte kleuren zoals marsala, braam, donkerbruin, donkerblauw of dennengroen.

Ons grote assortiment laat geen kleurwens onvervuld. Wij adviseren u ook graag als u een specifieke kleur zoekt, bijvoorbeeld passend bij de jurk van uw metgezel. In deze gevallen kunt u ons een pantone-kleur, een stofmonster of een foto sturen en wij zullen ons assortiment voor u doornemen.