Filteren op

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters
Variant
Variant

Feestelijke stropdassen

Voor feestelijkheden zijn er speciale stropdassen in zilver, zwart, grijs, pastel of in paars kleuren.

Een minder formele, maar toch decent feestelijke stropdas is zwart. In deze categorie vindt u beslist een passende zwarte stropdas.

Laten zien 1-48 van 364 Artikelen

De feestelijke stropdas heeft de vlinderstrik min of meer verdrongen. In plaats van de vlinderstrik kiezen vele VIP´s tegenwoordig de monotone zwarte stropdas. Maar er zijn voor feestelijke aangelegenheden meer varianten die minstens zo edel zijn als de monotone zwarte das. Voornamelijk is de zilveren stropdas een goede keuze. Deze kleur komt vaak voor bij andere accessoires en op een wit overhemd ziet het er heel cool en clean uit.

Zilver komt op jacquards bijzonder goed tot zijn recht. Jacquards betekend dat de zijde in een duidelijke structuur geweeft wordt. Hierop breekt het licht bijzonder goed. Feestelijke zilveren stropdassen zijn vaak diagonaal gestreept. Maar ook de Paisley patronen passen bij een typisch feestelijke stropdas.

Welke kleur zijn nog meer feestelijk en elegant bij een zwart pak met wit overhemd? Uitstekende accenten, voor in de avond, is vandaag de dag is lila met pastelkleurig goud.

Voor feestelijke dag staat een nog uitgebreider kleurenpallet ter beschikking. Per jaartijd zijn er lichte lentekleuren, volle zomerkleuren of najaars rode kleuren. Ze worden gedragen op een wit overhemd waarop ze het beste uit komen. Of het nu gestreepte, fantasievolle of paisley modellen zijn.