Filteren op

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

Zelfbindende Vlinderdassen

Vlinderdassen voor mannen

Voor de zeer formele gelegenheid vindt u onze vlinderdassen met zelfbinder van zuivere zijde of onderhoudsvriendelijke microvezel. Draag een zelfgeknoopte vlinderdas als u er bijzonder klassiek en werelds uit wilt zien - want niets veredelt de overhemdskraag zo als een zelfgeknoopte vlinderdas.

Laten zien 1-48 van 176 Artikelen

Het speciale aan de zelfgebonden vlinderdas

Waarom zou je je eigen vlinderdas strikken, vraag je je af? Hoewel er tegenwoordig zeer goede, voorgestrikte vlinderdassen van hoge kwaliteit bestaan, is er niets dat de overhemdskraag zo veredelt als een zelfgestrikte vlinderdas. Experts in herenmode zijn het hierover eens. Bovendien zullen zij op het eerste gezicht aan de licht asymmetrische vorm herkennen of een vlinderdas al dan niet voorgestrikt is.

Selbstbinder Fliege

De vlinderdas op zich is al een statement. Hoewel hij momenteel, samen met het pochet, trendy is en steeds vaker in het dagelijkse leven te zien is - in plaats van alleen bij elegante avondgelegenheden - wordt de stropdas nog steeds vaker gedragen. Met een vlinderdas onderscheidt u zich al van de massa - en als u hem zelf knoopt, zal niemand uw gevoel voor stijl, creativiteit en modieuze verfijning ontkennen.