Elegante jongensstropdas in donkerroze

De perfecte kinderstropdas voor speciale gelegenheden en stijlvolle verschijningen

€ 17,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -

Ontdek de betoverende wereld van de felroze kinderstropdas van Parsley. Deze handgemaakte zijden stropdas is de ideale keuze voor kleine heren die hun eigen stijl willen uitdrukken. Met een lengte van 120 cm en een breedte van 6 cm is hij speciaal ontworpen voor kinderen en past hij perfect bij hun behoeften.

De kwaliteit van deze kinderdas is ongeëvenaard. Hij is gemaakt van de fijnste zijde, die niet alleen luxueus aanvoelt, maar ook bekend staat om zijn duurzaamheid en elegantie. Elke zakelijke stropdas wordt met de hand genaaid om ervoor te zorgen dat hij voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit.

Het felle roze geeft elke outfit een frisse en vrolijke touch en is bijzonder geschikt voor feestelijke gelegenheden, bruiloften of feestelijke familiebijeenkomsten. Deze kinderstropdas van Parsley is de perfecte keuze om een vleugje elegantie en kleur toe te voegen aan je kleine heer.

Geef je kind de kans om zich in stijl te uiten en bestel vandaag nog deze prachtige kinderstropdas in roze van Parsley. Het is het ideale accessoire om een blijvende indruk te maken.

Hoeveelheid

 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

SB1420AK
25 Stuk

Productinformatie

BreedteNormaal
KleurRoze / Roze
MonstersUniversiteit
MateriaalZijde
MerkParsley
VariantKinderdasje

Misschien vindt u ook leuk

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)