Set bretels heren strik sjaal donkerbruin

Geef het cadeau van opvallende elegantie: polyvezel bretels combinatie in getextureerd chocoladebruin met herenstrikje en

€ 32,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -

Dompel jezelf onder in de wereld van verfijnde cadeaus en ontdek onze uitstekend vervaardigde set van prachtig afgewerkt microvezel. De bretels, geschikt voor zowel knippen als klassiek knopen, worden gepresenteerd in een unieke donkerbruine kleur met textuur die meteen in het oog springt. Deze set combineert design en functionaliteit op het hoogste niveau.

De voorgestrikte herenstrik, vakkundig in scène gezet, is niet alleen een echte blikvanger, maar ook flexibel verstelbaar voor de perfecte pasvorm voor elke drager. De bijpassende cavaliersjaal van royaal 25 x 25 cm voegt een elegante touch toe en maakt de algehele look compleet.

Deze geschenkset is een eerbetoon aan tijdloze elegantie en wordt geleverd in een verfrissende donkerbruine kleur met textuur die iets toevoegt aan elke outfit. Verras een speciaal iemand met dit attente ensemble en geef niet alleen accessoires maar ook tijdloze klasse en verfijning cadeau.

Hoeveelheid

 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI3961U
45 Stuk

Productinformatie

KleurCrème / Beige
MonstersVormen / Structuur
MateriaalMicrovezel
MerkPuccini
VariantBretelset

Misschien vindt u ook leuk

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)