Stropdas bloemornamenten royal

Zijden stropdas in koningsblauw

€ 29,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -

Met zijn klassieke look en bijzonder hoogwaardige materialen is de Cavallieri zijden stropdas een stijlvol accessoire dat je look perfect afmaakt. Deze bijzonder hoogwaardige stropdas is gemaakt van 100% prachtige zijde en is met de hand gestikt om een onberispelijke kwaliteit te garanderen.

De glanzende marineblauwe basis geeft de stropdas een aantrekkelijke uitstraling, terwijl het ontwerp van kleine bloemen in verschillende tinten zilver en bruin een vleugje verfijning toevoegt. De combinatie van marineblauw met zilver en bruin creëert een harmonieus contrast dat subtiele elegantie uitstraalt.

Met een lengte van 148 cm en een breedte van 8 cm is deze das de perfecte maat om je kraag in stijl te accentueren. De klassieke look zorgt ervoor dat deze das voor verschillende gelegenheden gedragen kan worden en altijd een tijdloze schoonheid uitstraalt.

De Cavallieri stropdas overtuigt door zijn bijzonder hoogwaardige verwerking en biedt een aangenaam draagcomfort. De elastische voering zorgt ervoor dat de stropdas gemakkelijk te knopen is en altijd perfect past.

Met de Cavallieri stropdas van 100% zijde haal je een bijzonder hoogwaardig accessoire van tijdloze elegantie in huis, dat je look stijlvol afrondt.

Hoeveelheid

Ook verkrijgbaar als:
 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

DA5772
13 Stuk

Productinformatie

BreedteNormaal
KleurBlauw
MonstersPaisleys / Motieven
MateriaalZijde
MerkCavalieri
VariantStandaard stropdas

Misschien vindt u ook leuk

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)