Stropdas donkerblauw bloemmotief

Modieuze zijden stropdas met bloemen op achtergrond in marineblauw

€ 19,90
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -

Met zijn conservatieve stijl en zorgvuldig vervaardigde materialen is de Cavallieri zijden stropdas een verfijnd accessoire dat je look perfect afmaakt. Deze zorgvuldig vervaardigde stropdas is gemaakt van 100% van de fijnste zijde en is met de hand gestikt om een onberispelijke kwaliteit te garanderen.

De glanzend rode achtergrond geeft de stropdas een aantrekkelijke uitstraling, terwijl het patroon van kleine bloemen in verschillende tinten lichtblauw een vleugje verfijning toevoegt. De combinatie van rood en lichtblauw creëert een harmonieus contrast dat subtiele finesse uitstraalt.

Met een lengte van 148 cm en een breedte van 8 cm is deze das de perfecte maat om je overhemdkraag in stijl te accentueren. De conservatieve stijl zorgt ervoor dat deze das voor verschillende gelegenheden gedragen kan worden en altijd een tijdloze schoonheid uitstraalt.

De Cavallieri stropdas onderscheidt zich door zijn zorgvuldig vervaardigde afwerking en biedt een zacht draagcomfort. De elastische voering zorgt ervoor dat de stropdas gemakkelijk te knopen is en altijd perfect past.

Met de Cavallieri 100% zijden stropdas haal je een zorgvuldig vervaardigd accessoire van tijdloze finesse in huis dat je look op een geraffineerde manier afmaakt.

Hoeveelheid

 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

DA5780
40 Stuk

Productinformatie

BreedteNormaal
KleurDonkerblauw
MonstersPaisleys / Motieven
MateriaalZijde
MerkCavalieri
VariantStandaard stropdas

Misschien vindt u ook leuk

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)