Stropdas marineblauw bloemenpatroon

Opvallende zijden stropdas met bloemen op marineblauwe achtergrond

€ 29,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -

Met zijn klassieke design en verfijnde materialen is de Cavallieri zijden stropdas een verfijnd accessoire dat je look perfect afmaakt. Deze prachtige zakelijke stropdas is gemaakt van 100% prachtige zijde en is met de hand gestikt om een onberispelijke kwaliteit te garanderen.

De glanzende marineblauwe achtergrond geeft de zakelijke stropdas een aantrekkelijke uitstraling, terwijl de versiering van kleine bloemen in verschillende rood- en wittinten een vleugje verfijning toevoegt. De mix van marineblauw en rood en wit creëert een harmonieus contrast dat subtiele elegantie uitstraalt.

Met een lengte van 148 cm en een breedte van 8 cm is deze business das de perfecte maat om uw overhemdkraag in stijl te accentueren. Het klassieke design zorgt ervoor dat deze business das voor verschillende gelegenheden gedragen kan worden en altijd een tijdloze schoonheid uitstraalt.

De Cavallieri business stropdas kenmerkt zich door de verfijnde afwerking en biedt een zacht draagcomfort. De elastische voering zorgt ervoor dat de business stropdas gemakkelijk te knopen is en altijd perfect past.

Met de Cavallieri business stropdas van 100% zijde haal je een prachtig accessoire van tijdloze elegantie in huis dat je look op een geraffineerde manier afmaakt.

Hoeveelheid

Ook verkrijgbaar als:
 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

DA5767
18 Stuk

Productinformatie

BreedteNormaal
KleurDonkerblauw
MonstersPaisleys / Motieven
MateriaalZijde
MerkCavalieri
VariantStandaard stropdas

Misschien vindt u ook leuk

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)