Stropdas XXL lichtblauw structuur

Stropdas netstructuur lichtblauw lang

€ 21,95
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -

Ervaar tijdloze finesse met onze duifblauwe XXL business stropdas van zorgvuldig bewerkte microvezel, die speciaal ontworpen is met een extra lengte van 160 cm voor lange of iets zwaarlijvige dragers. Met een breedte van 8,5 cm blijft deze business stropdas van het gerenommeerde merk Puccini stijlvol en veelzijdig. De glanzende afwerking geeft de business das een vleugje finesse, terwijl de subtiele wafelstructuur zorgt voor een stijlvolle textuur.

Deze XXL business stropdas is ideaal voor formele gelegenheden, zakelijke bijeenkomsten of feestelijke evenementen en maakt een stijlvol statement. De zorgvuldig vervaardigde microvezel garandeert niet alleen een zacht gevoel, maar ook een lange levensduur en eenvoudig onderhoud. De levendige lichtblauwe kleur van deze zakelijke stropdas is een verfrissende keuze die elke outfit een stijlvolle touch geeft.

Met een royale extra lengte van 160 cm biedt deze zakelijke stropdas extra flexibiliteit en is hij bijzonder geschikt voor zeer lange of iets grotere dragers. Combineer hem met een conservatief pak voor een geraffineerde look of geef een sobere outfit een bijzonder accent.

Hoeveelheid

Ook verkrijgbaar als:
 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI2511L
36 Stuk

Productinformatie

BreedteNormaal
KleurBlauw
Lichtblauw
MonstersVormen / Structuur
MateriaalMicrovezel
VariantXXL-strikband

Misschien vindt u ook leuk

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)