Top 10, stropdas bestsellers

Op deze pagina staat de actuele top 10 best verkochte stropdassen.

 

 

Actuele TOP 10 stropdassen

 

1. plaats

Britse stropdas blauw rood goud

Britse stropdas blauw rood goud
Stropdas goud, navy en rood gestreept. Deze das is deel van de "Bristol"-reeks van Parsley en overtuigt door zijn traditionele weefwijze. Een echte Engelse klassieker met de beproefde combinatie van brede strepen in de kleuren blauw en bordeauxrood. Een fijne gele streep tussen de bredere strepen minimaliseert het contrast tussen de kleuren. Deze stropdas heeft een koninklijke uitstraling. De stropdas is gemaakt van exclusieve zijde en heeft een matte afwerking. Lengte ca. 148cm lengte, breedte 9cm.
29
90  
 

2. plaats

Zijden stropdas lichtblauw

Zijden stropdas lichtblauw
Deze elegante stropdas past bij alle feestelijke gelegenheden en is van pure, glanzende zijde geweven. Alle delen van deze zijden stropdas zijn in een hoek van 45 graden gesneden. Hierdoor wordt de stropdas elastisch en glad en zal hij zich niet draaien tijdens het dragen. De stropdas heeft een speciale voering, ze is van een elastische stof gemaakt. De das laat zich hierdoor gemakkelijk ontknopen en vouwen worden eenvoudig glad gestreken. Het ontwerp is van Parsley. De maten van deze chicque stropdas: lengte 147 cm, breedte 9 cm.
24
50  
 

3. plaats

Stropdas Verona rood grijs

Stropdas Verona rood grijs
Uit de elegante Italiaanse serie "Verona" is deze stropdas, die indruk maakt door het tijdloze en toch klassieke ontwerp. Rood en zilver staan op een spannende manier met elkaar in wisselwerking en spreken een bijzonder exclusieve smaak aan. Handgemaakt en van pure zijde. De das is 148 cm lang en ca. 8,5 cm breed.
24
50  
 

4. plaats

Stropdas blauw

Stropdas blauw
Subtiele kleuren op deze heldere blauwe stropdas met een elegante jacquard streep structuur, zuivere zijde, lengte 148 cm, breedte 9cm.
10
21  
 

5. plaats

Zijden stropdas met rode en witte strepen

Zijden stropdas met rode en witte strepen
Een moderne stropdas voor de moderne man. Deze rood wit gestreepte stropdas past bij vrijwel iedere gelegenheid. De stof van deze stropdas is van 5-voudig gedraaid zijden garen geweven en handmatig tot een eindproduct verwerkt. De stropdas is makkelijk in het gebruik. Door de elastische voering is de das makkelijk te ontknopen en ontstaan er niet snel vouwen. De vouwen die wel ontstaan, zijn eenvoudig weg te strijken. Producten van Parsley staan garant voor eersteklas afwerking in de stropdasmode. De stropdas is 148 cm lang en 8,5 cm breed.
19
90  
 

6. plaats

Zwarte stropdas, roze strepen

Zwarte stropdas, roze strepen
Smalle strepen in paars en roze op een zwarte achtergrond, een stropdas die past op een zwart, maar ook op een wit overhemd. De stof van deze stropdas is geweven van microfiber en verwerkt met de hand. Door de goede voering van de stropdas zijn de vouwen na het dragen snel verdwenen. Het ontwerp van de stropdas is van Puccini. De maten: deze stropdas is 148cm lang en daarmee ongeveer 3 cm langer dan normaal, waardoor je een dubbele knoop kunt maken. In de breedte is de das 8,5cm. Daarnmee volgt de das de trend naar smallere stropdassen.
14
90  
 

7. plaats

Bologna stropdas rood/rose/wit

Bologna stropdas rood/rose/wit
De Italiaanse stropdas is van zijde geweven, met de hand gesneden en genaaid. Na langdurig en intensief dragen van de stropdas laat deze zich makkelijk ontknopen door de elastische voering. Het design is van [email protected] De afmetingen van de stropdas zijn: 148 cm und 8,5 cm.
14
88  
 

8. plaats

Witte stropdas blauwe strepen

Witte stropdas blauwe strepen
Stropdas met licht en donkerblauwe strepen op een witte achtergrond. Stropdasstoffen, voering en vulling zijn in een hoek van 45 graden met de hand gesneden en genaaid. De stropdas wordt hierdoor elastisch en aangenaam om te dragen. Ook laat de das zich gemakkelijk knopen en ontknopen. Na het dragen springt de stropdas snel weer terug in zijn oorspronkelijke vorm. De stropdas is door Paisley ontworpen. In de lengte meet de stropdas 148 cm, in de breedte 8,5 cm.
19
90  
 

9. plaats

Witte structuur stropdas

Witte structuur stropdas

Een aangenme witte stropas met strepen en structuur. Bij het produceren van deze zijden stropdas is uitsluitend kwalitatieve 5-voudig gedraaide garen gebruikt. De zijden stropdas is met de hand gesneden en genaaid, vakwerk. Na langdurig en intensief dragen van de stropdas laat deze zich makkelijk ontknopen door de elastische voering. De zijden stropdas is van Parsley. Lang is de stropdas 148 cm en breed is dze 8,5 cm.

9
50  
 

10. plaats

Herenstropdas rose gestreept

Herenstropdas rose gestreept
Een roze herenstropdas met fijne strepen dat goed staat op een wit overhemd. Alle delen van de stropdas worden in een hoek van 45 graden gesneden. Hierdoor wordt de stropdas elastisch, glad en zal deze zich niet draaien tijdens het dragen. De voering is van een elastisch materiaal gemaakt, hiermee is de Deze stropdas is van pure zijde vervaardigd, gesneden en genaaid met de hand. Vouwen worden snel glad gestreken door de goede voering in de stropdas Het design is van [email protected] De afmetingen van de stropdas zijn: 147 cm en 9 cm. vol, stevig en ideaal voor veelvuldig gebruik. Vouwen zijn snel glad gestreken. Het design van de Deze stropdas is van pure zijde vervaardigd, gesneden en genaaid met de hand. Vouwen worden snel glad gestreken door de goede voering in de stropdas Het design is van [email protected] De Maten: Lengte 148 cm, breedte 8,5 cm.
24
50