Zakelijke stropdas satijn in abrikoos/roze

Herenstropdas glanzend in abrikoos

€ 16,90
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -

Deze hoogwaardige stropdas van stijlvolle satijnen microvezelstof is een absolute must-have voor de stijlbewuste man van vandaag. In een modieuze abrikoosroze kleur voegt hij een speciale touch toe aan je outfit. Ideaal voor formele gelegenheden, zakelijke bijeenkomsten of stijlvolle avondevenementen. De lichte glans van de satijnen afwerking geeft de stropdas een luxueuze uitstraling die ieders aandacht zal trekken.

De stropdas is met de hand vervaardigd, waardoor de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail gegarandeerd is. Met een lengte van 148 cm en een breedte van 8,5 cm is hij perfect om een stijlvolle knoop te leggen en je persoonlijkheid in stijl te benadrukken.

Het merk Puccini staat voor tijdloze elegantie en vakmanschap van het hoogste niveau. Deze stropdas heeft een stijlvolle stijl die zowel bewondering als afgunst zal oogsten. Voeg deze stropdas toe aan je stropdassencollectie en geef je stijl de finishing touch. Met deze satijnen stropdas in microvezel ben je gegarandeerd een must-have voor elke gelegenheid.

Hoeveelheid

 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI1410
44 Stuk

Productinformatie

BreedteNormaal
KleurOranje
Roze / Roze
MonstersUniversiteit
MateriaalMicrovezel
MerkPuccini
VariantStandaard stropdas

Misschien vindt u ook leuk

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)