Zakelijke stropdas satijn zilver

Glanzende business stropdas in lichtgrijs

€ 16,90
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -

Deze bijzonder hoogwaardige herenstropdas van modieus satijn-microvezel is een echte blikvanger voor de stijlbewuste man van nu. In een diep zilveren kleur geeft hij je outfit een extra dosis finesse. Prachtig voor formele gelegenheden, zakelijke bijeenkomsten of modieuze avondevenementen. De lichte glans van de satijnen afwerking geeft de herenstropdas een luxueuze uitstraling die ieders aandacht zal trekken.

De herenstropdas is zorgvuldig met de hand vervaardigd, waardoor de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail gegarandeerd is. Met een lengte van 148 cm en een breedte van 8,5 cm is hij perfect om een modieuze knoop te leggen en je persoonlijkheid in stijl te benadrukken.

Het merk Puccini staat voor tijdloze finesse en het hoogste niveau van vakmanschap. Deze herenstropdas heeft een modieuze stijl die zowel bewondering als afgunst zal oogsten. Voeg deze toe aan je collectie herenstropdassen en geef je stijl de finishing touch. Met deze satijnen microvezel herenstropdas ben je gegarandeerd een blikvanger bij elke gelegenheid.

Hoeveelheid

 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI1379
36 Stuk

Productinformatie

BreedteNormaal
KleurZilver / Grijs
MonstersUniversiteit
MateriaalMicrovezel
MerkPuccini
VariantStandaard stropdas

Misschien vindt u ook leuk

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)