Cavalier sjaal stippen middernachtblauw

Cavalier sjaal middernacht blauw polka dot patroon

€ 5,90
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -

Ontdek onze discrete pochet in een levendige marineblauwe kleur met een charmant stippenpatroon. De compacte afmetingen van 25 x 25 cm geven dit accessoire een subtiele finesse, terwijl het speelse stippenpatroon zorgt voor een stijlvolle en frisse look.

Gemaakt van hoogwaardige synthetische vezels en met een subtiele glans is de pochet een tijdloze highlight voor elke gelegenheid. Dankzij het veelzijdige formaat kan de sjaal worden gevouwen en op verschillende manieren worden gedragen om je look een speciaal tintje te geven.

Of je nu naar een formeel evenement gaat of een speelse nuance wilt toevoegen aan je alledaagse kantooroutfit, deze pochet geeft een exclusieve dimensie aan je stijl. Met zijn elegante kleur en verfijnde ontwerp past de sjaal harmonieus bij verschillende outfits en maakt hij een duidelijk modestatement.

Benadruk je gevoel voor stijl en individualiteit door je ensemble af te ronden met deze roze polkadot pochet. Een accessoire dat niet alleen je garderobe verrijkt, maar ook je persoonlijkheid benadrukt.

Hoeveelheid
Niet op voorraad

Ook verkrijgbaar als:
 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI0536T

Productinformatie

BreedteNormaal
KleurDonkerblauw
MonstersPunten
MateriaalMicrovezel
MerkPuccini
Variantzakformaat

Misschien vindt u ook leuk

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)