Strik polkadots marine

Herenstrikje middernachtblauw gevlekt

€ 11,90
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -

Dompel jezelf onder in de trendy charme van onze herenstrik met middernachtblauw stippenpatroon. Het betoverende patroon in levendig middernachtblauw geeft dit accessoire een stijlvolle en frisse look. Gemaakt van hoogwaardige microvezel en met een indrukwekkende glans is deze herenstrik een modieuze highlight voor elke gelegenheid.

De compacte afmetingen van 12 x 6 cm geven de herenstrik een modieuze finesse, terwijl de voorgestrikte uiteinden en het verstelbare bandje hem gemakkelijk te dragen maken. Deze herenstrik met stippenpatroon in middernachtblauw complementeert je look moeiteloos met tijdloze finesse en verfijnde verfijning.

Of je nu een formeel evenement bijwoont of je kantooroutfit een speelse touch wilt geven, dit accessoire voegt een exclusieve dimensie toe aan je stijl. De compacte herenstrik kan op verschillende manieren gecombineerd worden en past harmonieus bij verschillende outfits. Met dit trendy accessoire maak je een duidelijk modestatement en benadruk je je gevoel voor stijl en individualiteit. Voeg deze herenstrik met stippenpatroon in middernachtblauw toe aan je garderobe en geef je verschijning een elegante en stijlvolle touch.

Hoeveelheid
Niet op voorraad

Ook verkrijgbaar als:
 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI0536F

Productinformatie

BreedteNormaal
KleurDonkerblauw
Roze / Roze
Turkoois / Benzine
MonstersPunten
MateriaalMicrovezel
MerkPuccini
VariantVliegen

Misschien vindt u ook leuk

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)